Mój styl ?
Zmienił się przez te kilka dobrych lat.
Z workowatych bojówek i glanów zaczęłam przeżucać się na delikatne sweterki, dżisny..Ot tak chyba dla własnej zachcianki.I nie przeczę ubieram się zgodnie z panującymi trendami bądź prościej mówiąc w to co znajduje się w sklepach
Lubię stonowane kolory, długie ,lecz obcisłe swetry, mam swoją obleganą przez masy czarną skórzaną kurtkę, kilka rurek, botków..Nie potrzebuję zmian , a jedyne to staram się nie wyróżniać z tłumu.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Wysłany: 2009-10-14, 15:56
Hm. Czy ja mam swój styl. Pewnie w jakimś sensie tak. Ale jakoś nie przywiązuje wagi do tego żebym była oryginalna. Ubieram to co mi się podoba. Z nikogo przykładu nie biorę, a już na pewno nie z żadnych gwiazd;x.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Ja się ubieram bardzo różnie... ogólnie ubieram to co mi się podoba, co pasuje do mnie i mojej figury.
Czasami ubieram wielką bluzę, szerokie spodnie i jakieś buty, czasami rurki, jakaś dłuższa bluzka, sweterek i tramkpi a czasami spódnica, kolorowe albo czarne (zależnie od nastroju) rajstopy i jest grzeczna Karolinka
Wszystko zależy od nastroju i okazji.
_________________ potrafię już tylko pełzać po ścianach własnych struktur. teraz ich nie ma. moje myśli są bezdomne.
mój styl.. oczywiście na luzie, wygodnie..
nikomu sie podobać sie musi, ważne, że mi jest w tym dobrze..
ostatnio zaczęłam bardziej bawić sie kolorami..
emm.. często ubieram szorty + kolorowe rajstopy :P lubię motyw centek, ale nie ciepie ich nadmiaru ;], soczyste kolory ubrań, raczej unikam szarości, zgniłej zieleni i brązu. preferuje dopasowane ubrania, podkreślające sylwete :D ale czasem ubieram szeroki t-shirt. Wówczas warunkiem jest ciekawy nadruk lubie kamizelki. rzadko noszę biżuterie, mimo że ją lubię. poprostu gdy mam się zdecydować na co wydać pieniądze, prędzej będzie to ubranie niż dajmy na to komplet bransoletek czy wisiorków
Ubieram się przede wszystkim tak, żebym czuła się swobodnie i nie skrępowana. Nienawidzę krótkich bluzek , które odsłaniają mi pół pleców. Lubię tunikowate bluzki, często luźne, odcinane pod biustem, ze względu na mój dosyć 'okazały' brzuch ;/. Nie lubię spodni z szerokimi nogawkami, jakoś źle się w nich czuję.
Bywam trochę zmienna, jeśli chodzi o ubiór. Jednego dnia mam ochotę na glany i szeroki t-shirt, a drugiego na spódnicę i balerinki.
Kolory przeróżne, oprócz pomarańczu, żółci i różu.
Uwielbiam czerwone koszule. ^^
_________________ If You Wanna Make The World
A Better Place
Take A Look At Yourself, And
Then Make A Change!
~*~
Mów mi dobrze, dobrze mi mów
Łaskocz czule warkoczem ciepłych słów.
Wilgotnym szeptem przytul mnie
I mów mi dobrze, nie mów mi źle!
Ja ubieram się zależnie od nastroju-ale zazwyczaj jakieś jeansy+t-shirt,albo sweterki z guziczkami(które wprost uwielbiam!).Ogólnie wyznaję zasadę że ''diabeł tkwi w szczegółach''
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Wygodnie.
Nie lubię zbytnio obcisłych rzeczy, noszę luźne. Nie ubieram się modnie. Noszę to, co mi się podoba ;P
_________________ "Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz"
Ubieram to, co wpadnie w ręce. Byleby było wygodne i dopasowane do pogody. Nie mam czasu ani ochoty siedzieć przez godzinę przed szafą i kompletować ubiór.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum