To zależy od nastroju... Ale lubię modnie i wygodnie...
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
A ja uwielbiam szpilki, wysokie obcasy, koturny i jak najbardziej kiecki choć zazwyczaj noszę spodnie.
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Wysłany: 2008-04-30, 14:51
hehe ja też kochana lubie ale niechodze bo nie bardzo moge;/ mam płasko stopie i strasznie w szpilka bolą mnie nogi :( ale spódnice jak najbardziej lubie :)
_________________ Była jak cichy wiatr, całkiem wolna, lecz samotna, jak ocean bez dna..
Są specjalne laczki profilujące stopy. Nie są zbyt tanie, ale pomagają.
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Liwuś to trzeba było leczyć platfusa na korekcie Mi też długo szkolna pielęgniarka wmawiała platfusa, ale jak się okazało nigdy go nie miałam.
_________________ Tylko o sprawach, które nas zupełnie nie interesują, możemy wydać rzeczywiście bezstronną opinię, co niewątpliwie jest dowodem, że opinia bezstronna jest zawsze absolutnie bezwartościowa.
Ale platfus to potoczne określenie płaskostopia :)
Wysłany: 2008-05-01, 19:41
Co do mojego stylu to ... hmm Ci co mnie znają wiedzą że najczęściej wysokie buty i spódnice ...Lubie różne style. No i nie ma to jak elegancja oczywiście ;D .. To chyba wie każda dziewczyna
Mi też długo szkolna pielęgniarka wmawiała platfusa, ale jak się okazało nigdy go nie miałam.
Szkolne pielęgniarki chyba każdego straszą tym płaskostopiem. Kto się nie nawinie - to już strzela takimi wyrokami. Ale kto by się tam przejmował higienistkami
_________________ Niech nikt nie mówi jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!
Nigdy nie dyskutuj z idiotami, bo ściągną Cię do swojego poziomu i pobiją doświadczeniem.
Ja niestety mam skrzywienie kręgosłupa... i też płaskie stopy...
Najważniejsze w moim ubiorze: wygoda!!!
Powinno mi się też podobać.
Zazwyczaj noszę spodnie, spódniczki bardzo rzadko.
Ubrania nie mogą być obcisłe!!!
To chyba wszystko
_________________ Ufo jest wszędzie
Nawet na Forum Młodzieżowym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum