rurki to podstawa najlepiej czarne lub ciemny jeans, dłuższe bluzki delikatnie podkreślające figurę ,na stópkach oczywiście trampki bądź glany. Lubie bransoletki na rękach - tylko nie takie plastikowe czy coś tylko takie własnoręcznie robione:)
_________________ Przestań się bać
Krzycz jeśli zechcesz
Poczuj że żyjesz
Zrozum że jesteś...!!!
Ja też uwielbiam. Nie cierpię złota. Lubię srebro i kolorowe koraliki na rękach ;d na szyi korale;d; najlepiej duże i długie ;p No i kolczyki. Wieeelkie i jaskrawe ;d
_________________ Jestem tego pewny
W głębi duszy o tym wiem
Że gdzieś na szczycie góry
Wszyscy razem spotkamy się
Mimo świata który
Kocha i rani nas dzień w dzień
Gdzieś na szczycie góry
Wszyscy razem spotkamy się."
ja mam 3 dziurki i też zawsze kuleczki ;p kolorowe ;d;d ubieram się zazwyczaj dość ciemno więc dodatki jaskrawe ;p
W głębi duszy o tym wiem
Mimo świata który
Gdzieś na szczycie góry
Imię: Weronika
Wysłany: 2010-01-22, 09:47
Oczywiście, że jak mamusia każe!!! Co to w ogóle za pytanie?! hahaha ;p nie no żartuje ;p jeśli chodzi i mój styl to przede wszystkim musi być wygodny, a ciuszki takie, żeby mi się naprawde podobały :) Wiecie...jeśli jest wygoda to i pewność siebie, a jeśli jest pewność siebie to i dobrze się wygląda hehe ;D
Jeansy najczesciej szerokie ale nie koniecznie, tylko byle nie rurki i nie biodrowki. Jakas bluza z kapturem a w lkato koszulka z jakims fajnym napisem. Do tego adidasy najlepiej z pumy. Do tego duza torba i jest git.
Lubie styl hippi. Wielbie rurki. Uważam że ten co wymyślił tuniki jest geniuszem. Ale jak by nie było lubie sukienki. Odkryłam to rok temu w wakacje. Bo kiedys zawsze w spodniach.A teraz kiecki!
_________________ Ja tylko walczę o siebie, ja tylko nie chcę umierać, ja tylko pragnę pokochać. Wynaturzona z natury.
też swoje upodobanie do sukienek "odkryłam" w zeszłe wakacje ;p do tej pory tylko w spodniach ;p nie lubię swoich nóg
W głębi duszy o tym wiem
Mimo świata który
Gdzieś na szczycie góry
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-01-26, 14:42
lubie sexownie, elegancko i oryginalnie.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum