ja prawie zawsze chodzę w jeansach, czasem jakies inne spodnie włożę, ale to na prawdę rzadko. jak krótkie, albo spódnica to tez jeansowa. do tego podkoszulka lub bluzka z krotkim rękawem i tyle:) jakas bluza czy cos. ogolnie to chodzę w tym na co mam ochote i co mi sie podoba-nie patrze na to co modne
_________________ ...No one else can touch me like the way you do, nothing seems to hurt me when I am close to you...
jeansy zazwyczaj i jakis fajny t-shirt. mam bzika na punkcie t-shirtów, butów i torebek
_________________ Czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać?
Ktoś kiedyś powiedział : " W życiu piękne są tylko chwile. " A ja dopowiem że : jeśli jesteś z tą 'drugą połówką' te chwile następują jedna po drugiej. " :)
Ubieram sie przede wszystkim wygodnie. Nie latam za tym co modne. Powiem szczerze, że juz jest dość mało zwykłych ubrań. Wszędzie jakieś sweterki emo, ja tego nie nawidze i nie obrażam ludzi, którzy to noszą. Wole normalną bluze, normalne spodnie i t-shirty :).
Jak jest zimniej to jeansy, t-shirt, bluza, majtki i skarpetki rzecz jasna. Latem t-shirt i krótkie spodenki
Muszę przyznać, że dużą uwagę zwracam na ubiór,lubię dobrze wyglądać, dlatego mam mnóstwo ubrań, dodatków i pomysłów na to jak i co z czym połączyć. Nie mam chyba własnego określonego stylu, a może mam, nie wiem- nie mi to oceniać.
_________________ Wczoraj kwiatki sypała w kościele.
Dziś z kwiatków balsam smaruje po ciele.
Jak się ubieram to zależy oczywiście od pogody. Jak jest gorąco to japonki, krótkie spodenki, koszulka i biała dżokejka Adidasa. Jak jest chłodno latem to buty ( mam zaje******* Pumy :D) , dżinsy, bluza trochę jak dres , i dżokejka Zimą oczywiście trochę cieplejsze buty, dżinsy, bluza z kapturem , czapka zimowa. No i zawsze noszę na prawej ręcę pancerkę, a na lewej czasem srebrny zegarek ( mam do niego zaje**** duży sentyment:) ). Swoją drogą nie założyłbym nigdy zegarka na prawą rękę. I mam taki zwyczaj, że gdy idę do klubu się pobawić to zakładam raczej obcisłe koszulki heh mam dwie takie fajne, kilka dziewczyn mówiło, że ładnie mi w tym, to uwierzyłem im :)
Bez stylowiec jestem,czyli ubieram i kupuje to na co w aktualnej chwili mam ochotę,nie zmierzając na to czy jest to teraz modne,albo czy ubierając ten strój nie popełnie jakiegoś modowego błędu.
Kocham spódnice, kocham dziewczęce ciuchy, pastelowe kolory, subtelne dodatki. Dżinsy lubię też, ale w spódnicach i sukienkach mogłabym chodzić na okrągło. Lubię czuć się kobieco.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Kocham spódnice, kocham dziewczęce ciuchy, pastelowe kolory, subtelne dodatki. Dżinsy lubię też, ale w spódnicach i sukienkach mogłabym chodzić na okrągło. Lubię czuć się kobieco.
O, i to mi się podoba. Dziewczyna musi wyglądać kobieco :)
A ja najczęściej ubieram się w to co ma logo ulubionych kapel. Czyli najczęściej czarna koszulka z okładką jakiejś płyty. Jeansy obowiązkowo i takie buty żeby były wygodne.
_________________ Season ticket on a one-way ride
Asking nothing, leave me be
Taking everything in my stride
Don't need reason, don't need rhyme
Ain't nothing I would rather do
Going down, party time
My friends are gonna be there too
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum