Mam własny styl;d oczywiscie musi byc wygodnie i kozacko;d łacze rozne ciuchy z roznymi ;p ,ale nie tak jak to jest z modą... bo to co modne to czasem nie ciuch tylko masakra:) poza tym nie lubie kopi ... ;]
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-06-11, 21:41
sportowa elegancja.
Czasem eleganckio, satyna, żakiety itp.
czasem sportowe bluzy.
czasem to łączę.
lubię buty eleganckie, na obcasach, ale i adidasy.
lubie firomwe ciuchy, ale lubie i inne. musi mi sie cos podobac, nie wazne gdzie kupione. Lubie czasem w ciuchlandach poszperac bo sa naprawde fajne rzeczy za grosze.
lubie wzór kropek i pasków.
Mam świra na punkcie butów, torebek i pasków.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
ubieram się tak, jak mi się podoba. to co najmodniejsze, omijam szerokim łukiem, ze mną naprawdę jest ciężko, jak wejdę do butiku i nie wiem co wziąć bo to kolor nie ten a to nie ten fason, nie ten materiał... kupuję rzeczy dobre gatunkowo.
Tak więc zakupy ze mną to dwie lub trzy godziny łażenia po centrum handlowym, ostatecznie wychodzę z jednym ciuszkiem, idę zrezygnowana.
a co do stylu: romantyczne koszule w drobne kwiatki, dominuje czerń. spódnice noszę rzadko. Sukienki lubię. żakiety, ogólnie styl elegancki, romantyczny, ale pełno w nich prostych dodatków, jak zwykła koszulka z napisem, jeansy, sweterek...
_________________ "Najważniejsze spotkania odbywają się w duszy, na długo przed tym, nim spotkają się ciała."
P.Coelho
Imię: Ola
Wysłany: 2008-12-19, 21:26 Wasz styl
Jaki macie styl? Ulubione ciuchy, może bierzecie przykład z jakiejś gwiazdy?
Ja preferuję lata 60. i 80. retro, punk itd. Lubię kwiaty, koronki, hipisowskie wzory, trampki i buty tzw. emu, duże luźne sweterki i czapki 'żulówki'.
A wy? ;)
Ja konkretnego stylu nie mam xD
Preferuje stonowane kolory, różne dziwne połączenia, typu krata do pasków, glany do spódnicy xD
Czasami wyglądam normalnie, czasami jak żul, ale dobrze mi z tym "moim" stylem xD
Hmm co do stylu to ja jako takiego nie mam
ubieram to co lubie i w czym sie naj naj lepiej czuje
kupuje to co mi sie podoba a nie to co jest w modzie ..
bo gdybym kupowala równo z modą to zbankrutowalabym ..
Co do stylu to raczej okreslonego nie mam. Czasem lubie ubrac sie totalnie luzno, "groznie" z obszarpanymi nogawkami w spodniach u dolu a czasem lubie byc elegancka i z klasa... to chyba bardziej zalezy od mojego nastroju i okazji :)
_________________ "...a oni na to
wypchaj sie
dosc mamy ludzi"
Ja chodzę ubrany jak chcę. Gdy coś robię na działce to przywdziewam stare ubrania, a tak to sztruksy, czasem jeansy i podkoszulki z krótkim rękawem, lub bez rękawów coby eksponować moje wielkie ramiona
_________________ krytycy na ch*** mi skoczyć mogą, jesteście jak pies, który goni własny ogon
SLOW KOŃCZ WAĆ PANNO WSTYDU OSZCZĘDŹ.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum