Mój styl? Cóż, czarne buty (Converse, ewentualnie mam jeszcze jedną fajną parę wartą całe 8 zeta, która bije na łeb wszelkie "najki", skórzane oczywiście), czarna kangurka, klasyczna bez ściągaczy, rurki (od biedy jeansy lub bojówki) i jakieś czarne t-shirty lub rozpinane koszule :D. W zimie dochodzą do tego wojskowe koszule, kurtki albo skórzana kurtka. Zielona torba WP na łapę i ogień. Jakiś łańcuch przy dupie i mam gdzieś, co myślą o mnie inni.
Imię: Anna ; DD
Wysłany: 2009-01-04, 18:15
Styl? Glany, tramki (które się rozwalają), dzwony (od biedy rurki), spódnice. Bluzki? Różne, najczęściej w wyrazistych kolorach, koszuki z nadrukami, komiksami. I ocziwiście... Tony biżuterii koralikowej.
_________________ Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje
nie ma stylu reggae, kolego.
to jest jedynie muzyka.
jeśli ubierasz się nawiązując do tradycji tej muzyki, możesz ubierać się w stylu rasta. (czerwony-żółty-zielony) jak ja.
hmm a ja bluzy z kapturem, najlepiej wkładane przez głowe lub jaieś sweterki, "najacze" :D dzinsy biodrówki, i jakieś fajne paski.. najlepiej takie mieniące się żeby zwracały uwage ;] w zime krótka kurtka lub bezrekawnik, zalezy od pogody.
uwielbiam w lato nosić białe ubrania.. kontrastują z moja opalenizna :P lubie nosić długie srebrne naszyjniki. Ogolnie kocham srebro. Buty tez tylko białe...;p a w jakieś chłodniejsze dni to np biale buty, czarne spodnie i do tego rozowa bluza.. pasuje do siebie ale fajny kontrast jest:P
_________________ When angels cry...When birds don’t fly...
When snow is hot...When sun is not...
When love is free...When blind can see...
When blood is black...l will come back.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum