Jaki macie styl? Ulubione ciuchy, może bierzecie przykład z jakiejś gwiazdy?
Ja preferuję lata 60. i 80. retro, punk itd. Lubię kwiaty, koronki, hipisowskie wzory, trampki i buty tzw. emu, duże luźne sweterki i czapki 'żulówki'.
A wy?
Chodze w ciemnych ciuchach xD
Lubie bialy, czarny i srebrny wiec jakos sie to uklada xD
Obisle rurki i dlugie bluzki z dekoltem xD
_________________ Nie umrzesz za mnie
Wiec nie mow mi jak zyc...
Moge miec takie zycie
Jaki inni maja sen...
Tyle Twoich slow,
w glowie ciagle mam...
Tyle pieknych slow,
ze uwierzylam,
ze juz zawsze bedzie tak...
Hm.. Spodnie- rurki, tylko rurki. jeansowe, kolorowe- obojętne. Buty- duże adidasy na rzepy, lub trampki. Bluzki- różnie. za zwyczaj podkreślające figurę, ale czasem lubię takie zwiewne :) Biżuteria- Plastik, srebro. Różne wisiorki (np. różowa pacyfka), kolczyk w chrząstce- nietypowe kształty (np. nożyczki). Kolory- szary, czarny, różowy, biały, niebieski.
mój styl? zdecydowanie dziewczęcy czy nawet kobiecy. uwielbiam spódnice i sukienki, chociaż spodnie też są w porządku, stawiam na czarne rurki. do pewnego czasu 90% moich ciuchów była koloru czarnego, ale od niedawna przekonałam się do kolorów.
a buty? baleriny, obcasy, ostatnimi czasy rzadziej adidasy. :)
_________________ "-Czemu taka jesteś?
-Jaka?
-Taka cholernie wrażliwa albo cholernie obojętna?
-Bo jestem cholernie inna niż te dziewczyny które znasz.."
Imię: Agata
Wysłany: 2009-03-30, 17:23
Mój styl? Czarne, czerwone lub żółte bluzy, lub wiatrówki. Ze spodni to tylko jeansy, dzwony, często dziurawe, z wystrzępionymi nogawkami. Do nich wojskowe, szerokie, ciężkie pasy. Do tego biała podkoszulka bez rękawów(lub t-shirt z logo jakiegoś filmu lub gry) i adidasy z czarnymi sznurówkami i jest git. A co do biżuterii to tylko srebro lub czasami złoto. Właściwie to moda mnie nie obchodzi.
_________________ -Jak nam idzie?
-Jak zwykle!
-Aż tak źle?!
Pesymista widzi ciemny tunel...
Optymista widzi światełko w tunelu...
Realista widzi nadjeżdżający pociąg...
Maszynista widzi trzech idiotów na torach...
Imię: Scholastyka
Wysłany: 2009-04-02, 17:59
moja garderoba skłąda się z czarnych, bardziej czarnych i najczarniejszych ubrań. Ostatnio kupiłam turkusowy sweterek, buty na obcasie- granatowe. ogólnie i wszędzie: glany lub trampki, okularki z lat 70. wieeeelka kwiecista torba. ćwieki- zawsze i wszędzie. 9 kolczyków. czarny płaszcz i szalik z nirvaną.
_________________ "Tylko dziecko potrafi wbić patyk w ziemię, nazwać go i pokochać."
"Patrząc w lustro, pytam siebie: czy muszę zabijać z zimną krwią...?"
U mnie bywa różnie.
Zazwyczaj noszę jeansy (byle nie zbyt jasne), T-shirty, bluzki i bluzy, najczęściej czarne, brązowe, oliwkowe lub szare melanżowe. Wiosną i latem zakładam czarne rybaczki albo oliwkowe bojówki. W wakacje wyglądam już zupełnie inaczej - krótkie spodenki i tuniki (w różnych kolorach, ale chyba najczęściej beżowe). Jeśli chodzi o buty - zarówno trampki, adidasy i glany jak i te bardziej eleganckie, np. na małych obcasach. Zdarza się, że założę jakąś spódniczkę, sukienkę raczej rzadziej, bo w większości mi nie pasują (a szkoda). Zimą jakieś czarne kurtki lub płaszczyki, jesienią skórzana kurtka (również czarna). Jak dodatki, to mogą być bransoletki, naszyjniki i kolczyki oraz ćwieki, przypinki, mnóstwo naszywek itp. :)
huh..a u mnie właśnie robi się coraz mniej tych czarności..Za zakupami nie przepadam ,ale mama ostatnio coś tam zaczęła mi z zawartością szafy czynić.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Imię: Gosia
Wysłany: 2009-04-06, 14:49
Mieszanka stylowa^^
Noszę bluzki z fajnymi motywami podchodzącymi pod styl emo
Szerokie, luźne buty sznurowane grubymi sznurówkami
Głównie jeansowe spodnie rurki, ale noszę też eleganckie spódniczki
i wytarte mini. Uwielbiam dodatki, typu: korale, wisiory, bransoletki, spinki do włosów (naprzykład w kształcie kokardek) ćwieki, paski i tym podobne.
_________________ `- A to dopiero - mruknął Edward. - Lew zakochał się w jagnięciu.
- Biedne głupie jagnię - westchnęłam.
- Chory na umyśle, lew masochista.`
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum