Mi najbardziej podobaj się dziewczyny skromne, nie tapeciary. Najbardziej rozwala mnie taka fajna, mała, sliczna, naturalna dziewczynka :) Lecz, jak juz mówie od samego początku wygląd ma mniejsze znaczenie.
Najbardziej chciałbym byc z dziewczyna, która mnie zaakceptuje, zaopiekuje, będzie wspierać i bede się mógł jej tym samym odwdzięczyć :)
_________________ Przyjaciel to ktos przy kim potrafisz być sobą.
w sumie ja sądze że każa jest super jeśli ma coś w głowie.
jeśli nie pali, nie pije, nie przeklina. jesli ma jakąś wartość wpojoną do głowy.
no a charakteru się nie wybiera ^^
no i żeby się nie biła, nie udawała chłopca.
oo! a najlepiej jest jak ma PASJE. nie wazne jaką ważne zeby miała zaczym podążać i cos co ja jara :D
ŁAA! Jestem dziewczyną ! w sumie to chyba odpowiedziałam na pytanie o idealnego pana, ale sadze ze co do dziewczyny tez sie zgadza :)
Jeśli chodzi o IDEALNY wygląd, to powinna mieć długie, ciemne, gęste włosy (nie takie pióra na głowie), ciemne oczy, nie za ciemną karnację i bez tapety na ryju, szczupła sylwetka, nie za wysoka, delikatne rysy twarzy i nie za duży nos. Poza tym po prostu obowiązkowo musi mieć w sobie coś nietypowego, niespotykanego. Jeśli chodzi o charakter to musi mieć poczucie humoru, nawet wobec własnej siebie, musi mieć własne zdanie, umieć rozmawiać, być miła, troskliwa, inteligentna, żeby można było z nią poszaleć i żeby nie była zbyt otwarta (przebojowa), miała dobry gust muzyczny, raczej bez nadmiernej słabości do używek. Oczywiście nie powinna być bez wad, bo to wszystko co sprawia, że jest idealna, straci swój urok i będzie obrzydliwie nudne.
A mnie podobają się kobiety wysokie (ha, ciekawe czemu) i na pewno nie szczupłe Idealna to sylwetka klepsydry z szerokimi biodrami i pokaźnymi piersiami.
Bądx, jak kto woli - po prostu gruby tyłek.
co do reszty fizyczności - dodałabym jeszcze ostre rysy twarzy, może nawet z "greckim" nosem.
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Oczywiście, że jest wykreowany ideał kobiety, niemalże bogini, którą bym czcił, kochał i takie tam inne. Tylko sprowadzałoby się to do oglądania posągów w muzeach. Ideał nie jest na wyciągniecie ręki.
_________________ O upadku tego kraju świadczy fakt, że najpoczytniejsza książką jest Komentarz do ustawy o podatku VAT
Mój blog
Imię: Matt
Wysłany: 2010-07-24, 15:19
Jej, mam taką swoją własną bogini... Naprawdę. Nie mogę jej zdzierżyć, jest doskonała pod każdym względem. Poznajemy się coraz lepiej... Cholernie ją wielbię.
_________________ Kobieta, która nie jęczy w nocy, warczy w dzień.
Prócz kobiecego ciała i seksu nie umiem sobie nic wyobrazić oprócz muzyki.
Nie ma takiej... Chciałbym po prostu aby była ładna, zadbana i kulturalna. Gdy jesteśmy sami mamy czuć się swobodnie. Dogadywać się... Zawsze uśmiechnięta, zakręcona optymistka. Trochę szalona.
U mnie idealna kobieta wyglądałaby tak
Blondyneczka z niebieskimi oczami, o jasnej karnacji z ładną dziecięcą buzią.
Delikatna, wrażliwa, inteligenta, miła, musiałaby być milutka, bo denerwują mnie poniektóre chamskie kobiety.
Z poczuciem humoru, zawsze uśmiechnięta, kochająca.
_________________ Jęczeć nad minionym nieszczęściem to najlepszy sposób, by przyciągnąć inne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum