Parafrazując mojego kolegę , ubieram się niczym Mac Taylor z CSI:NY.
A z charakteru to nie lubię tłumów i wolę dobrą książkę i gdzieś się poszwendać niż iść na imprezę :)
_________________ "Ad victoriam
Ex machina
Non sibi sed patriae"
Szczerze powiedziawszy nigdy tego nie zauważyłem, ale wszyscy mi mówią, że mój sposób chodzenia jest bardzo specyficzny i pierwsza rzecz po jakiej się mnie poznaje z daleka, to właśnie sposób w jaki chodzę xD
_________________ Wszyscy jesteśmy nieśmiertelni, dopóki nie umrzemy.
cała jestem jednym wielkim znakiem rozpoznawczym haha moje włosy, ubiór, kolczyki a oprócz wyglądu to jeszcze charakter i smiech
reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn
Ogólnie pojęte nieogarnięcie, burza loków, koszule, i srebrne słuchawki. Duży dystans do siebie i reszty świata, beztroska. Wiecznie błąkający się uśmieszek. Ogólnie cały jestem jednym wielkim znakiem rozpoznawczym
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum