Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-03, 20:11
Cytat:
A u mnie zupełnie na odwrót
to ty jakas szczesciara czy co? albo ja mam pecha.. moze jak bym ze swoim tez tak robila bylby w lepszym stanie
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
yym , ja mam totalnie starego Sony Ericsona T290i. ( ;
co do bardziej babskich fonów? owszem, takie bank różowe, czy z jakimś wzorkiem Girl, czy coś ; P
Imię: Ania
Wysłany: 2009-07-12, 09:01
SE W910i
_________________ "Chętna zakończyć swoje życie, nie zaznawszy dorosłości - szepnął jakby do siebie. - Chętna uczynić z młodości zmierzch swojego życia. Gotowa wyrzec się wszystkiego"
Mi telefon nie potrzebny bo na GG często jestem. Ale sytuacja zmusiła mnie do kupna telefonu a raczej załatwienia. LG F300 Porsche Design taki syfny trochę ale to mi wisi bo np. jak można robić zdjęcia telefonem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum