Po liceum chciałbym dostać się na Uniwersytet Jagielloński w KrK. Następnie skończyć medycynę. Potem kupić audi q7 następnie założyć rodzinę (pierwsze auto bo wiem że jeśli najpierw bym się ożenił to ciężko by mi było drogie auto zakupić). Nie potrzebuje być milionerem ale jak dla mnie to tyle kasy żebym 99% koma xD 9% zobaczyć świata.
Po za tym mieć czas na rower i koszykówkę oraz spełnić marzenie czyli przejechać stany zjednoczone wzdłuż i w szerz na rowerze :) Serio to moje marzenie.
Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-08, 22:43
daj dziaba mówisz że tak na spontana.. hehe
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
Wysłany: 2009-07-08, 22:49
Wyzdrowieć, skończyć jakieś studia, najpierw podjąć jakąś decyzje co do wyboru kierunku i mam na to dwa tygodnie praktycznie;x. Znaleźć pracę. Założyć rodzinę, mieć co najmniej dwójkę dzieci ;p. Wychować ich na porządnych ludzi. Kiedyś w przyszłości mieć poczucie dobrze spełnionego obowiązku.
_________________ Wiesz... lubię wieczory
Lubię się schować na jakiś czas
I jakoś tak, nienaturalnie
Trochę przesadnie, pobyć sam
Wejść na drzewo i patrzeć w niebo
Tak zwyczajnie, tylko że
Tutaj też wiem kolejny raz
Nie mam szans być kim chcę.
Powiedz mi, a zapomnę, pokaż mi, a zapamiętam, pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
Chciałabym zdać prawo jazdy, zdać maturę, rozpocząć studia, w między czasie wyjść za mąż. Jeśli posiadałabym dobrą pozycję materialną, to urodzić dziecko, skończyć studia. Za jakieś 3/4 lata urodzić drugie. Wychować je i tak dalej, a jak wyjdzie to zobaczymy. ; p
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
Wysłany: 2009-07-08, 22:56
daj dziaba hmm mi to szkoda planowania na życie...(za krotkie i za kruche jest ) ale prawie coś koło Twojej myśli jestem ale ty juz stara "dupa" jestes to powinnaas myslec
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
Wysłany: 2009-07-08, 23:15
amhaa ja tam bym chciała sobie coś zaplanować...ale mi to tak łatwo jak Tobie na bank nie pojdzie hmm ale jaka pewnosc ze dostaniesz..najpierw to bd musiałą " walczyc"
Hmm, chcialabym byc tlumaczka i chociaz znajomi mowia mi ze nie ma pracy dla filologow to mam to w nosie :P Zamierzam sprobowac i bede do tego dazyla. Co robie w tym kierunku? Ucze sie jezykow, zamierzam z nich zdawac egzaminy koncowe za rok, a pozniej wybieram sie na studia filologiczne. No i oczywiscie mam tez plany zwiazane z moim chlopakiem, szczesliwa rodzinka itd Tak standardowo, ale nie planuje dokladnie ile bede miala dzieci i w jakich odstepach czasowych Co ma byc to bedzie :)
Mam pełno pomysłów, marzeń i ambicji, ale szczerze powiedziawszy wszystkiego się chyba w jakiś sposób boję. Swego czasu bardzo chciałam zostać architektem. Później myślałam o geologii, w ostateczności dziennikarstwie, a teraz mnie ciągnie na psychologię. Psychologia mi już od dawna chodziła po głowie, ale mam obawy czy sobie dam radę, choć siostra mnie pociesza, że to, że aktualnie mam nauczycielkę która nawet nie udaje, że uczy, nie ma znaczenia, bo jeszcze nauka przede mną. Więc może psychologia... Bardzo chciałabym pracować z dziećmi z rodzin patologicznych, z trudną młodzieżą.
_________________ 'kontrasty są potrzebne, by czuć smak życia'
Swego czasu pragnęłam wiele. Chciałabym zdać maturę, chciałabym wyjechać na studia , chciałabym trenować dalej jeździectwo, chciałabym być szczęśliwa u boku osoby ,którą pokocham, spełnić wszystkie swoje marzenia i nigdy nie robić niczego wbrew sobie,chciałabym się zestarzeć,chciałabym "dożyć" śmierci.
Wszystko tyczy się tego co chciałabym i zrobię wiele by to dostać,jednak zadowala mnie świadomość ,że ta przyszłość będzie.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum