Imię: Daria
Wysłany: 2010-07-26, 18:48
Psychologiem chciałabym zostać, teraz wybieram się do liceum, a później próbuję się dostać na odpowiednie studia. Jak się nie uda, to historią też nie pogardzę.
_________________ 28.05.1992r. - 21.02.2008r. [*]
09.12.1978r. - 12.02.2010r. [*]
Zawsze w moim sercu...
Gabrielle1912 [Usunięty]
Wysłany: 2010-07-26, 19:25
Muzyk. Jak nie muzyk to humanista. Jak nie humanista to do Biedronki na kasę...
Nie wiem. Może lekarz, może inżynier, może biotechnolog, może farmaceuta, a może jeszcze coś innego. Jedyne co w tym kierunku zrobiłam to licealny profil bio-chem.
_________________ jak Cie odnaleźć, gdy nie wiem gdzie szukać
Nie sądzę aby to był taki zły pomysł. Mój kumpel w tym siedzi i wyciska niezłą kasę, a pracuje w wygodnych godzinach.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Imię: Andrzej
Wysłany: 2010-07-27, 11:16
Fazikus napisał/a:
enchantment napisał/a:
Nie sądzę aby to był taki zły pomysł. Mój kumpel w tym siedzi i wyciska niezłą kasę, a pracuje w wygodnych godzinach.
Ja nie mówię że z tego nie ma kasy, jest ale to ryje mózg wiem po sobie bo się trochę tym zajmuje :)
Heh, może ryje, ciekawe czy to wyjdzie. Właśnie chciałem zawsze pracę, gdzie będę robił to co lubię i z tego trzaskał kasiore. Jak nie wyjdzie to zawsze pozostaje marynarka wojenna.
_________________ Wanna live a life like you somehow,
Wanna make your sacrifice worthwhile.
Może architektura, budynków wnętrz nie wiem sama. A jak nie to nie mam pojęcia xD pod most xD.
_________________ "[...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka."
Wszystko legło w gruzach.Aktualnie jest na etapie zmiany profilu przyszłościowo-zawodowego.(Co to jedna książka potrafi uczynić z światopoglądem człowieka)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum