Fotograf, muzyk, malarz takie miałam plany na przyszłość. Wybrałam fotografa, najbardziej realne na te czasy i miejsce. Mam nadzieję, że mi się powiedzie, skończę szkołę, dorobię kurs, pewnie otworzę na początek jakieś studio czy coś w tym rodzaju. Zobaczymy .
_________________ "Ukłoń się świrom
Żyj nie umieraj... "
Urzędnik państwowy. mam tez ambicję zostać radnym bądź burmistrzem swojego miasta. A jeśli chodzi o karierę naukową to być może zrobić doktorat. Zobaczymy jak życie się poukłada!
_________________ O upadku tego kraju świadczy fakt, że najpoczytniejsza książką jest Komentarz do ustawy o podatku VAT
Mój blog
Pianistka. Szkoła Muzyczna.
Nauczyciel angielskiego lub tłumacz.
Podróżniczka - lub coś związanego z turystyką.
A czwarta, ostatnia opcja to zakonnica.
Carpe Diem!
_________________ "Wolę iść do piekła niż do nieba, gdyż w tym pierwszym znaleźli się wszyscy ciekawi ludzie."
"If you want to make God laugh, tell him about your plans."
W tej chwili przechodzę okres gdy moje plany na przyszłość bardzo się zmieniają, ale wiem jedno- od 9roku życia marzę o zostaniu architektem. Bardzo mnie do tego ciągnie więc mam nadzieję że uda mi się spełnić to marzenie..
_________________ "Pamiętasz, kiedy niebo to niebieski pasek u góry kartki? I kiedy nauczyciel mówi ci, że tak naprawdę niebo zajmuje cała wolną przestrzeń na rysunku. I to jest ta chwila,kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane."
Imię: Arek
Wysłany: 2010-11-11, 00:11
Na tę chwilę brak perspektyw, za pół roku koniec szkoły, a nie mam pojęcia co chcę robić po niej. Marzenia, o karierze aktorskiej pozostaną mrzonkami ze względu na moją osobowość. Ważne bym wyszedł na ludzi, co będzie to będzie.
_________________ "Jak to jest, że nieoczekiwanie, centralne ogrzewanie tak splata mi się z przemijaniem?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum