Będę trzymać kciuki L. Zwłaszcza za psychiatrę. Bo to bardzo cięzki zawód i wiele trzeba się uczyć, by do tego dojść. Ale za to niesamowity. Ile ja bym dała za to, by być lepiej psychicznie do tego dostosowana. Ale pozostanie mi zapewne co najwyżej produkcja leków psychotropowych przy mojej ścieżce życiowej.
Jasne...nic na siłe
Każdy chciałby w przyszłości robić to co lubi....
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Ok. Mogę się zgodzić na wersję, że opatentuję kilka nowych leków i wynajdę niesamowite lecznicze substancje. XD Ale jako lekarz to się nie odnajdę. ;p Tak czy inaczej, wspieram duchowo. :D
Dziennikarz, gitarzysta... Ewentualnie informatyka lub bankier (ostatnie to założenie po zakończeniu technikum i,może studiów na finansowym kierunku)...
ja Ciebie też. Wiesz, Twoje leki zrobią furorę i jak nic będę je wypisywała przy każdej okazji:)
O_o koalicja.... u nas w przechodni też jest
CirrS napisał/a:
Dziennikarz, gitarzysta... Ewentualnie informatyka lub bankier (ostatnie to założenie po zakończeniu technikum i,może studiów na finansowym kierunku
O tak trzeba mieć zabezpieczenie bo te 2 pierwsze zawody to raczej takie niewiadomo są
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Michał
Wysłany: 2008-10-08, 20:35
ja aktualnie jestem na Biol Chem potem myśle nad medycyną dokładniej Lekarz Medycyny Ratunkowej(karetka po 3 latach smigło SOR lub KOR)
ja to nie pyknie to studium z ratownictwa-Ratownik Medyczny i praca w w straży
Najbadziej marzy mi sie praca w TOPR Tatrzańskim Ochotniczym Pogotowiu Ratunkowym
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum