_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
kiedyś chciałam być archeologiem, antropologiem, lekarzem sądowym i tłumaczem j. japońskiego, nawet kupiłam sobie słownik i samouczka, ale mi się zmieniło i będę albo policjantką, albo grafologiem
Kiedyś chciałam zostać tancerką , i poświęciłam ponad 11 lat na to , następnie miałam kontuzję i właśnie..yyy nie robię nic planuję dostać się AWF na hipodromie ale hm..planuje
_________________ "To bowiem, czym każdy jest dla siebie,co towarzyszy mu w chwilach samotności i czego nikt nie może mu ani dać, ani zabrać,
jest oczywiście dla niego ważniejsze niż wszystko,co mógłby posiadać lub czym mógłby być w oczach innych."
Arthur Schopenhauer
Pani archiekt mi się marzy :D.
ale marzyła mi się Pani Kapitan (MW), tłumaczka (języka rosyjskiego, angielskiego), judaistyka, łacina, chemia itp itd ...tak że najbardziej zbliżone i pewne marzenie i postanowienie to zdać mature :D.
_________________ "Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" Pan P(e)..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum