Na poczatku jest trudno. Wszyscy wiedzą,że jesteś i akceptują to.Żeby naprawdę poczuć się lubianym czy szanowaną w wojsku, trzeba udowodnić mężczyznom, że nie jest się wcale gorszym od nich. Nie okazujesz więc strachu i zapominasz, że jesteś ,,delikatną panienką" -jak to mówią współbracia
Dopiero jak ich przekonasz, nie będa cię uważali za delikatną panienkę
Na poczatku jest trudno. Wszyscy wiedzą,że jesteś i akceptują to.Żeby naprawdę poczuć się lubianym czy szanowaną w wojsku, trzeba udowodnić mężczyznom, że nie jest się wcale gorszym od nich. Nie okazujesz więc strachu i zapominasz, że jesteś ,,delikatną panienką" -jak to mówią współbracia
Dopiero jak ich przekonasz, nie będa cię uważali za delikatną panienkę
Moge się jeszcze czymś podzielić
ale wiem że jest to bardzo ciężk izawód, tyle osób chce zostać aktorem a tu lipa, nie wychodzi im ^^
_________________ ____
Tak, że pewnego dnia możesz to być Ty, mogę to być ja...
Ja nie zwracam uwagi na przyszłość cieszę się dniem i nie patrze za daleko do przodu[URL=http://kocice.org ].[ /URL]
Odnalazłam ukryty przekaz podprogowy w Twojej wypowiedzi! Cóż za sprytna reklama.
Eliara - to na pewno będzie ciekawy widok. :P A cóż takiego przyciąga Cię do tego kierunku?
_________________ Obie rzeczy - zarówno to, przed czym uciekasz, jak i to, za czym wzdychasz - są w tobie.
No właśnie zastanawiam się, którą drogę kontynuacji edukacji wybrać:
- technik strugacz młotków,
- technik hodowca koni,
- konserwator powierzchni płaskich.
A tak na serio to do liceum pójdę do klasy mat-fiz-inf (mam nadzieję), a później... nie wiem.
Mam jeszcze te 3 lata na wybór kierunku studiów, mam nadzieję że wtedy już będę przekonany co, gdzie, jak, kiedy i dlaczego.
Mmm. Kobiety rzadziej wybierają takie zawody, ale to wcale nie oznacza, że mają być gorsze. A jak.
Przynajmniej będziesz mogła się przez jakiś czas na praktykach poczuć jak kawał baby. :P
_________________ Obie rzeczy - zarówno to, przed czym uciekasz, jak i to, za czym wzdychasz - są w tobie.
Imię: Anna panna.
Wysłany: 2009-04-24, 21:56
A ja chcę być fotografem lub/i grafikiem komputerowym.
W robieniu zdjęć jest taka magia , łapiesz uczucia.
A i grafika ma coś nadzwyczajnego w sobie.
; 3
_________________ Po śladach Twoich stóp kroczy moich szpiegów stu.
Znam Twój każdy , najmniejszy ruch.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum