Imię: Julia
Wysłany: 2009-04-25, 07:12
moja przyszlosc jest raczej malo pewna... po gim. ide do plastyka [liceum plastyczne] , a potem , albo asp albo filmowka [wydzial operatorka] , a praca w przyszlosci : chcialabym robic tatuaze albo malowac samochody , mam tez ambicje na fotografa albo operatora ;p a jeslui dobrze pojdzie to z moja kolezanka probojemy sie potem na wydzial aktorski dostac :)
_________________ Zastanów się.. jak żyć chcesz i gdzie
Byś potem nie.. nie mówił że jest źle
Nie poddaj się.. i chwytaj każdy dzień
On po to jest.. by dawał Ci co chcesz
ogólniak (liceum ogólnokształcące), później matura, studia prawnicze albo coś z ekonomii, na koniec własna kancelaria lub praca w znanym biurze maklerskim
jak to nie wyjdzie, wyższa szkoła morska w Gdyni, i na statek (będę miał albo łatwiej, albo trudniej - rodzic pracuje na statkach i może mi zrobić albo plecy, albo schody)
Imię: Paula
Wysłany: 2009-05-10, 16:18
Cytat:
chciałabym zostać babcią klozetową
Gratuluję ambicji.
Ja osobiście chciałabym pisać książki. Mogłabym je też recenzować albo tłumaczyć - ważne, by mieć z nimi kontakt na co dzień. Praca w księgarni czy bibliotece by mi odpowiadała.
Oprócz tego marzyłyby mi się jakieś prace charytatywne - pomoc innym, wolontariat etc.
Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-08, 21:38
Hmm..ja nie mam zwyczaju planować..bo po prostu nie weim czy dożyje jutra...
Wiadomo chciałabym coś osiągnąć w życiu..ale niestety konkretnego to mi nic do głowy nie przychodzi
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
z moich planów zwykle guzik z pętelką wychodzi, ale na chwilę obecną mam kilka pomysłów:
- fotografia,
- montaż filmów,
- reżyseria,
- coś związanego z literaturą - może pisanie recenzji, może pisanie książek,
- dziennikarstwo
no i tyle jak na chwilę obecną.
_________________ I want a perfect body, I want a perfect soul
I want you to notice when I'm not around
You're so fucking special
I wish I was special
Imię: Magda
Wysłany: 2009-07-08, 22:27
jak ja wam zazdroszcze...wszyscy maja jakies plany cos ich interesuje...a ja jak mnie cos ciekawi to mija chwila i juz sie skonczyło
_________________ Mówia ze kiedy rodzi sie czlowiek z nieba spada dusza i rozpada sie na dwie czesci..jedna z nich trafia do kobiety, a druga do mezczyzny Natomiast cale zycie polega na odnalezieniu tej drugiej polowy..polowy swojej wlasnej duszy...polowy samego siebie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum