Dziennikarz. Naprawdę lubię pisać, co zresztą robię odkąd potrafię, a w miarę warsztatowo zajmuję się tym od 4 lat :). Portale, ZINy, gazetki szkolne, od czegoś trzeba zacząć. Mimo wszystko, kręci mnie też bankowość i logistyka :). Informatykiem też mógłbym być, bo na tym też się znam dobrze.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2008-08-02, 17:00
fotograf. Robie zdjecia do czasopisma. Do szkoły. Należę do kółka fotgraficznego.
aktorka. Kółko szkolne teatralne. oraz Musical Siedlecki.
dziennikarka. Gazetka szkolna. Kurier Siedlecki.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Kim chciałbym zostać w przyszłości ... wiadomo jak każdy chciało by się wiele ... hah ...
Ja idę w kierunku informatyki, lubię poznawać nowe rzeczy, jakoś ciągnie mnie do technologii itp.
Moją pasją jest webmastering, i fajnie by było połączyć swoje zainteresowania z pracą.
Być może programista, bo grafik odpada z racji, że jestem beztalencie.
Słyszałem coś takiego: "Znajdź pracę, którą lubisz, a nie będziesz pracował ani jednego dnia w swoim życiu". I tak jest, to co chcemy robić w przyszłości powinno sprawiać nam przyjemność, a nie wybierać danego zawodu tylko dlatego, że można na nim dobrze zarobić.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Sama nie wiem nie mam na razie żadnego zapędu w jakimkolwiek kierunku...Zobaczę jak będzie w późniejszych latach moze akurat w czymś będę dobra i to będzie mnie pociągała. Myslałam o jakimś marketingu czy czymś takim może handel zagraniczny ale to było dosyć dawno, a teraz to już mam kompletną pustkę w głowie
_________________ Zbudowałeś szałas jak wigwam Indianina
Jeszcze dokładnie nie zdecydowałam, ale: stomatolog, lekarz(jeszcze nie zdecydowałam konkretnie jaki), farmaceuta.
karola505 napisał/a:
i czy robicie już coś w tym kierunku
profil b-ch
_________________ “Nadam sobie prawo do palenia papierosów i używania wulgaryzmów, pewności siebie ponad normę i nie noszenia stanika. Będę się chwalić swoimi majtkami i zdzierać obcasy na nierównych chodnikach."
Kiedyś chciałam być lekarzem psychiatrą. Ale okazało się to zbyt ciężkie i trudne. Hobbystycznie zajmuje się czytaniem publikacji itp. następnie próbuję amatorsko wspomóc ludzi. Potem nadeszła kolej na farmację. Lecz jest to zbyt dużo nauki, zbyt trudne studia i jakoś tak mi nie do końca odpowiada. Pozostaję przy czytaniu ulotek od leków. Bliżej moich możliwości pojawia się biotechnologia lub chemia. I tym chcę się w przyszłości zajmować. Najchętniej bym została laborantem. To me prawdziwe pragnienie. Cicha spokojna praca przy jakiś bzdetach. Czego chcieć więcej?
Projektantka mody- krztałce sie i w tym kierunku
Poza tym Dj i Producentka- działam tez.. narazie powoli ,ale mysle ze z czasem cos moze bedzie;]
Fajnie powodzenia życze....
A ja?? Hmmm. Na razie kształce się w kierunku humanistycznym, chyba zostanę nauczycielką (jak dobrze pójdzie) na studia na pedagogike się wybieram
Ale to nic pewnego, marzenia też mam np. Zapisałam się na zajęcia z fotografii podobno nawet nieźle mi idzie i podoba mi się to....więc co do studiów to nie wiadomo
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Medycyna, najpewniej psychiatra, ale coś mnie ostatnio chirurgia kusi... Zresztą, miałam już fazy na neurochirurga, kardiochirurga, chirurga plastycznego, patologa i ginekologa. Jeszcze tysiąc pięćset zmian przede mną.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum