Fakt, takie totalna otwarcie się na dzień dobry odstrasza każdego,
Ach, nie mówię tu o tym "cześć, jestem Asia, mam 15 lat, trochę za dużo cellulitu i nie mam wyrostka, ale za to mam łupież i platfusa". Mówię tylko o konkretnym opisaniu swych zainteresowań, mniej-wiecej stosunku do życia.
Wbrew pozorom konkretna dziewczyna z osobowością nie jest pożądanym towarem dla faceta, który szuuuuuka, aleeee w suuumieee to nieee wieee, możeee, aleee chybaaa nieee. Pewnie, nie wszyscy tacy są. Zauważyłam tylko, że realistyczne podejście do takich portali zwyczajnie straszy facetów, którzy często szukają dupci do łóżka.
_________________ Jak suchy liść,
Jak kapryśny wiatr,
Dokąd tak biegniesz
Uwikłana w świat?
Hmmm Sam nie wiem. Większość facetów których znam szuka właśnie i woli takie zdecydowane kobiety które wiedzą jakie są i czego chcą. Ale to może ja mam jakieś szczęście.
I ja już wiem po co została dodana ta emota, wręcz idealnie pasuje do wielu sytuacji.
Człowieku, nie generalizuj, jeśli chciałeś napisać swój życiorys to spoko, ale odwal się od reszty. Nie moja w tym rzecz, że swoje obserwacje opisujesz tak a nie inaczej, ale zauważ że na świecie mamy 6 mld ludzi, a Ty swoje mało inteligentne wywody moim zdaniem opierasz na maks kilkunastu osobach.
[ Dodano: 2010-09-03, 21:29 ]
Cytat:
Kwestia szczerości. Bądźcie zawsze szczere do bólu. Normalny facet przyjmie krytykę „na klatę” i będziecie budować super relacje
Nie zgadzam się. Bo np. pseudo-szczerość w stylu "masz odstające uszy/jesteś biedny" to mnie odrzuca zupełnie.
_________________ If I could, maybe I'd give you my world
How can I, when you won't take it from me?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum