moja opinia brzmi: dajcie mu bana, toż to same viriony a nie odtwarzacz...
Dam się założyć, że nawet nie ściągnął ! Bo monitoruje statystyki. Same wiry ?
No raczej nie bo wszystki pliki zostały sprawdzone przed pakowaniem instalki i to nie jednym Antywirem tylko przez usługę VirusTotal. 0/40
--------
Pisze dział Wasza twórczość i to jest moje dzieło. Owszem można pięknie pisać wiersze, rysować, itd. Ale jest tutaj również grafika komputerowa to dlaczego nie mógł by być program - który jest darmowy, a w sumie nawet wolny (OpenSource), ponieważ do niedawna rozpowszechniałem również źródła.
I mam dostać bana jeszcze ? Za to, że chciałem się pochwalić swoją twórczośćia :(
Szczerze czuję się nawiedzony
a juz wiem o co biega te 75 postów czy jakos tak
Regulamin jest od tego, aby go przestrzegać :) cZY JAK NAPISZE TE 75 SENSOWNYCH POSTÓW TO BEDE MÓGŁ "LEGALNIE" ZAŁOZYC TEMAT ??
Jeżeli będą to normalne, sensowne posty, a nie nabite tylko po to aby osiągnąć wymagane minimum.
Proszę również o zmianę podpisu, ponieważ:
Cytat:
4. Podpisy
a) Każdy podpis może zawierać maksymalnie 255 znaków i obrazek max 400 x 50 px. Większe będą bezpowrotnie usuwane.
b) Odnośniki do zewnętrznych stron mogą umieszczać jedynie osoby mające na swoim koncie minimum 75 sensownych postów.
_________________ ...znajdujesz to, czego szukasz, umyka ci to, co zaniedbujesz.
Boski92, od dawania banów są moderatorzy i administracja.
Byś daleko nie szukał powiem Ci, ze wyjaśnienie znajdziesz w regulaminie 4b. Jeśli wymagasz od innych pierw zacznij od siebie. Dziękuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum