A mnie właśnie irytują takie powiedzonka `Twoja Stara` , `Twój Stary`.
Powiedzonko, które ostatnio podłapałam od koleżanki ` Piękna jak noc listopadowa`
Wiem, że troche głupie
jak ktoś zapyta "gdzie idziesz?" to mowie "na osiolku do Betlejem" tez sie ludzie wkurzaja
albo rodzicow denerwuje to jak na pytanie "o ktorej wrocisz?", mowie: "bede jak wroce" strasznie sie wsciekaja
Gdzie idziesz?
Aaa tu i tam,
Odrobiłaś lekcje?
No można tak powiedzieć..><
hmmm nie wiedziałam co wymyśleć.
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Jak ktoś zapyta "Kogo"
to mówie se: Misia Gogo, niedźwiedzia edzia, i konia pedzia :D
_________________ Na ulicy słowo, droższe od pieniędzy[...] Ja nie zbiednieje, lamus dużo więcej straci.
Podnoszę głowe patrze na niebo, by choć przez chwile nie czuć się jak dnia każdego...
[url=http://tnij.com/Niespe_nioneObietnice]HG - Niespełnione Obietnice]
Ktoś się pyta "Zrobiłeś już np: prezentacje" i gdy nawet się do tego nie zabierałem to mówię "prawie"
Z tym "prawie" mi się przypomniało. Właśnie w podobnej sytuacji, ale jeśli to ktoś do mnie mówi "prawie". Mam taki zwyczaj odpowiadania: "Prawie to nie ma wieszaków w szafie", to wiąże się z pewną rodzinną historią:)
I często mówię: "What the fu**?" jak coś mnie wkurzy lub zirytuje.
_________________ Dreaming of screaming
Someone kick me out of my mind
I hate these thoughts I can`t deny
Dzisiaj na matmie śmieje się z koleżanki bo widze że nie rozumie i wszystko zrzyna z tablicy tak jak i ja!
więc palnęłam - byś sie wzięła do roboty a nie aby spisujesz.
A facio na to
- no właśnie Panno Justyno by się pani wzięła a nie tu zerka, i pani na złośc zasłonie...(i stanął przede mną żebym nie widziała)
- ALe ja tylko sprawdzam
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum