Wysłany: 2010-01-08, 14:29 Wczorajszy House.
Hej, oglądał ktos może wczorajszy odcinek dr Housa? Ja nie oglądałam, a ponoć był niezły i chce sobie na necie obejrzeć, ale nie wiem który to i jaki tytuł nosi. Proszę o jakąś informację ;P
_________________ .kochać to nie znaczy zawsze to samo.
Wydaje mi się,że to będzie 21 odcinek 3 serii,ale pewna nie jestem
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Oglądałam wczoraj przypadkiem, ten, co to te dzieci były naładowane testosteronem, bo ojciec smarował sobie swojego jakimś lewym kremem czy czymś na potencję i niby przez np. pot w dłoniach, jak trzymał dzieci za rączkę to ładował w nie testosteron, bo ten krem wchłaniał się przecież do jego organizmu i przez pot wychodził ale jakie to były odcinki, chyba jakiś 19?
_________________ "Ceń to, co ma wartość dla Ciebie, nie dla innych. Na tym właśnie polega życie!"
Sknerus McKwacz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum