Przypominasz mi pewną dziewczynę, z pewnej dyskoteki która mi się przypatrywała a Ja jej
club 70 jak się nie mylę, ale wypisz wymaluj
_________________ Gdyby niebo, tak znienacka się otwarło, nie byłoby prawa. Nie byłoby żadnych zasad. Byłbyś tylko ty, twoje wspomnienia, decyzje, które podjąłeś i ludzie, z którymi się zetknąłeś. Gdyby ten świat się skończył, byłbyś tylko ty... on... i nikt więcej.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-08, 12:16
studniówka ;p
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
_________________ "To bowiem, czym każdy jest dla siebie,co towarzyszy mu w chwilach samotności i czego nikt nie może mu ani dać, ani zabrać,
jest oczywiście dla niego ważniejsze niż wszystko,co mógłby posiadać lub czym mógłby być w oczach innych."
Arthur Schopenhauer
_________________ "- Musisz mieć bardzo mglisty obraz rasy ludzkiej.
- O, rasa ludzka. Musieli zainstalować automatyczne spłuczki w toaletach publicznych,
bo nie można ufać ludziom czy spuszczą po sobie."
Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-04-19, 19:20
ekhem. rudowata jakaś jestem:(
SDC10993.JPG
Plik ściągnięto 76 raz(y) 150,76 KB
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum