nie wierzę w to, a poza tym nawet jeśli da się 'wejść' w kogoś sen to nie mam zamiaru tego próbować, bo uważam, że sny są czymś osobistym, intymnym, do przeżywania w samotności, ot co.
_________________ Niestety, rzadko koło zdarzeń obraca siła naszych marzeń.
w przeciwieństwie do ld, jakoś słabo w to wierzę, ale who knows. mam tylko nadzieję, że żaden z moich snów z udziałem innych osób nie był tego rodzaju.. i że one tego nie pamiętają.. omg, a jeśli?
_________________ "(...)Godny jest przecież, bym go dzisiaj chwalił
I wielbił pieśnią za to, że przez chwilę
Istniał zmierzch, ranek i ziemia, i morze,
By Luthien mogła wśród nich się pojawić (...)"
Nigdy o tym nie słyszałam, dla mnie wydaje się to nieprawdopodobne, ale różne rzeczy się dzieją na tym świecie i nie zdziwiłabym się, gdyby to była prawda.
Ale swoją drogą musi to być niezłe przeżycie, tak wkraść się w czyjeś sny.
[ Dodano: 2009-12-11, 21:58 ] myownway, Każdy ma swoje poglądy i swoje zdanie ale uzasadnij dlaczego w to nie wierzysz ?
_________________ *Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich.
To oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka.
To zaufanie bez reszty.
To odsłonięcie swoich słabości*
I tak właśnie Cię kocham...
Nigdy nie próbowałam takich rzeczy, ale w nie wierzę. Wydaje mi się to takie kosmiczne trochę i bałabym się, że odbije się to negatywnie na moim zdrowy psychicznym.;-p Sen jest po to, aby organizm mógł odpocząć, a nie dla jakichś eksperymentów.
_________________ Na forum zawsze się znajdzie jakiś smutny fajfus, który będzie mówił co trzeba robić i jak trzeba żyć,
bo akurat wstał lewą nogą albo zaczepił chu...em o sprężynę w materacu.
_________________ *Pokochać to największe ryzyko ze wszystkich.
To oddanie swojej przyszłości i swojego szczęścia w ręce drugiego człowieka.
To zaufanie bez reszty.
To odsłonięcie swoich słabości*
I tak właśnie Cię kocham...
Może to sprawiać wrażenie realnego, to znaczy możliwe, że po wejściu do lustra stajesz się obserwatorem tego, co tam się dzieje. Ale czy to autentycznie sen "śledzonej" osoby... trudno stwierdzić. Jak opanuję kontrolę snów to na pewno spróbuję. Samo wejście w lustro jest bardzo ciekawe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum