Imię: Jakub
Wysłany: 2009-10-04, 17:02
Ja widziałem jak mój kot zabija na moich oczach ptaki myszy itd. :P
W brutalny sposób. ;p No ale to raczej hard-core'owe nie było.
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
_________________ Jeżeli twoja głowa jest dla ciebie przyczyną grzechu, obetnij ją sobie i wyrzuć, bowiem lepiej wejść bezgłowym do królestwa Niebieskiego niż z głową tkwić wśród ognia piekielnego.
Ja widziałam, jak mój dziadek umierał. Tylko że miałam sześć lat i za dużo nie pamiętam... A może to i lepiej, nie mam zbyt mocnej psychiki...
_________________ "Szczęście nie jest kolorowym motylem, za którym musisz pobiec, jeśli chcesz go złapać. Szczęście jest jak cień: podąża za tobą nawet wtedy, gdy o nim nie myślisz"
ja na Zakopiance widziałem wypadek a dokładnie rowerzysta który wjechał w wóz
zginął na miejscu
dokładnie to nie widziałem bo mama mi pod siedzenie kazała się schować miałem może 8-10 lat
Ja prawie miałam okazję. Otóż miałam iść z trójką klasową po prezent dla nauczycielki, ale zapomniałam i poszłam do domu. A okazało się, że kiedy szli zobaczyli jak się rzuca jakiś chłopak z okna wieżowca. Z jednej strony szkoda ze mnie nie było, ale z drugiej... pewnie przyszedł by do mnie w nocy tak jak większość zmarłych z mojego bloku.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum