Wysłany: 2010-02-04, 21:49
Widziałam wypadek samochodowy, jakieś 200m ode mnie, gdzie zginął mężczyzna i wypadek samolotowy na Air Show 3 lata temu, ale to z daleka, na szczęście nigdy nie byłam tak blisko przy umierającej osobie...
Tak widziałem w Krakowie w wakacje był pokaz Akrobacji samolotami nie pamiętam nazwy . Wracałem z rodzicami do samochodu mówię patrzcie samolot. Widziałem jak zniżał lot . nagle usłyszałem wielki huk i dym . 2 Godziny później w TV okazało się że samolot który już miał wracać (nie pamiętam dokładnie gdzie) się rozbił o jakieś drzewo . I jedna osoba tylko przeżyła . (albo 2 nie pamiętam ) Wiem na pewno że pilot nie przeżył :( [*]
http://www.youtube.com/watch?v=VdsDv9m-f0U tak chodzi mi o ten wypadek.
Tak, widziałem, to była dziwna śmierć. Szedłem sobie lasem, mijam jakiegoś grzybiarza, odchodzę kilka metrów, patrze, a grzybiarz leży. Sprawdzam puls - nie żyje .
Najgorsze jest to... że nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia, żadnych emocji, co owocowało później byciem podejrzanym i wizytą u psychologa.
_________________ Sprzątacze forum, po co was aż 11? To się d*py nie trzyma!
Imię: Kuba
Wysłany: 2010-09-18, 14:11
Byłem przy mojej prababci jak umierała.
Sam ostatnio prawie wpadłem pod tira jak biegłem ze słuchawkami w uszach...
_________________ Już nie umiem nagrywać i wersy mam kiepskie,
Choć często są brane za majstersztyk w mieście
Braku stylu i współpracy ze sobą,
W mieście samych królów, samozwańców bez koron!
Widziałam wypadek. Starszy mężczyzna wpadł pod samochód. Szpital był kilometr dalej ale karetka zjawiła się dopiero po 30min. Mężczyzna strasznie krwawił i zmarł na skutek utraty zbyt dużej ilości krwi. Nadal prześladuje mnie ten straszny widok..
_________________ "Pamiętasz, kiedy niebo to niebieski pasek u góry kartki? I kiedy nauczyciel mówi ci, że tak naprawdę niebo zajmuje cała wolną przestrzeń na rysunku. I to jest ta chwila,kiedy życie zaczyna być coraz bardziej skomplikowane."
neredzams, stałaś 30min i się gapiłaś? Tak to zrozumiałam..
Jedynie w snach. Znaczy widziałam sporo trupów, ale nie samą śmierć. I raczej nie jest mi śpieszno do tego widoku, bo same sny mnie przerażają, a co dopiero w realnym życiu..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum