Wysłany: 2009-05-15, 11:40
Nie widziałam, na szczęście.
_________________ Żyjesz wystarczająco długo by usłyszeć głos broni,
Wystarczająco długo by odnaleźć siebie krzyczącego każdej nocy,
Wystarczająco długo by zobaczyć jak przyjaciele cię zdradzają...
widziałam wypadek samochodowy, w którym zginął 7-8 letni chłopiec.. pomimo, że było to pare lat temu do tej pory ten obraz czasami pojawia mi się przed oczami..
Byłem świadkiem tragicznej śmierci mojego kolegi z klasy - na moich oczach potrącił go samochód z natychmiastowym skutkiem śmiertelnym. Mimo, że wydarzyło się to trzy lata temu, wciąż pamiętam wszystkie szczegóły, jakby to wydarzyło się wczoraj.
_________________ Ludzie powinni zostawać tam, gdzie się ich postawiło.
Ja na szczęście nie, ale mogłem być świadkiem jednej...
Szedłem z kilkoma kumplami i jeden zagadał się przez telefon, nie popatrzył i wlazł na ulicę gdzie auta śmigały z 70 a jedno obło z 7m od nas. Jak najszybciej szarpnąłem go do tyłu i na szczęście nic się nie stało.
Za drugim razem to samo inny kumpel, tylko że to było za zakrętem 90* na osiedlu i tam co najwyżej miałby siniaka
prawie... w mdk-u jak kiedys chodziłam na plastyke jeden facet (mozna tak mówic o zmarłym?) naprawiał rury czy cos i nastepnego dnia dowiedzialam sie że jakas godzine po tym jak go widzialam, nawet z nim gadalam byl jakis wyciek gazu. i umarl.
_________________ So hold me in your sweet arms
Drunk and I am seeing stars
This is all I think of
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum