Imię: Małgorzata
Wysłany: 2010-08-18, 16:39 Więc witam...
Troche już siedze na tym forum ale w końcu trzeba się przywitac. Nie mam wiekszej ochoty na bezsensowne opisywanie mojej osoby, więc licze, ze choc jedna osoba się zainteresuje i zada jakieś pytanie
Wysłany: 2010-08-18, 17:11
Imię: Małgorzata. Jestem za nie niezmiernie wdzięczna rodzicom
Interesuję się w sumie wieloma rzeczami, ale wolne chwile zwykle poświęcam na treningi (jeżdżę konno). Nie mogę też pominąc muzyki. Słucham głównie rocka, czasem metalu, reggae, zdarza się też, ze jakis kawałek pop wpadnie mi w ucho. Telewizje ogladac oglądam. Co do poglądów jestem za legalizacją.
Wysłany: 2010-08-18, 17:28
Legalizacją pobytu cudzoziemców na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej Co do literatury to tacy autorzy jak: J.R.R. Tolkien, M. Budzyńska. Oczywiście innych też czytam, ale musiałabym sprawdzic, bo mam słaba pamięc do nazwisk autorów książek
Wysłany: 2010-08-18, 17:47
Film to zdecydowanie "Martyrs".
Monarchia a republika. Hmm.. Każda forma rządów ma swoje plusy i minusy, ale mimo wszystko uważam, że republika jest lepsza.
Wysłany: 2010-08-18, 17:52
Historię lubiłam w gimnazjum, ale nauczycielka w LO skutecznie mnie niechęciła do tego przemiotu. Traktuje go teraz jako 45 minut snu. Szczególnie jak śpię po 5/6h w nocy i mam na 7:30 do szkoly gdzie pierwsza lekcja to historia. Biologie uwielbiam. Dlatego poszłam na bio-chem-fiz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum