kiedyś-nie wiem co bym zrobiła. Teraz już się zmieniłam i bym zrobiła to co oni mi.
_________________ JESTEM KOBIETĄ NIE DO KUPIENIA, NIE DLA FRAJERÓW, ZAKUMAJ TEMAT.
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.
Imię: Remik
Wysłany: 2010-03-10, 17:23
Kickboxing, sambo, ju-jitsu, :D załatwi wiele problemów :D zrób normalnego nastolatka :D kup pałke teleskopową jakiś pojazd :D podjeżdzasz 3 razy przez mordę i masz luz :D zjedź go jak frajera i pokaż im że mogą ci jedynie klęknąć :D albo bądz dalej pizdą i żal się na forum jaki to świat jest zły
_________________ "jestem z pokolenia tych skazanych na banicję"
Kickboxing, sambo, ju-jitsu, :D załatwi wiele problemów :D zrób normalnego nastolatka :D kup pałke teleskopową jakiś pojazd :D podjeżdzasz 3 razy przez mordę i masz luz :D zjedź go jak frajera i pokaż im że mogą ci jedynie klęknąć :D albo bądz dalej pizdą i żal się na forum jaki to świat jest zły
szacun dla Ciebie.
_________________ JESTEM KOBIETĄ NIE DO KUPIENIA, NIE DLA FRAJERÓW, ZAKUMAJ TEMAT.
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.
Imię: nomen nescio
Wysłany: 2010-03-10, 17:26
Czy dla Was serio przemoc wszystko załatwia? Niemożliwe jest, by poradził sobie sam ze wszystkimi! Poza tym, pobije kogoś, zemszczą się inni i jeszcze będzie miał kłopoty. Boże, nie doradzajcie mu takich idiotycznych rzeczy! Do autora- przepisz się do innej szkoły, gdzie nikt Cię nie zna. Zacznij od nowa.
Wysłany: 2010-03-10, 17:30
Placebowa, to zależy czy koleś będzie frajer czy kozak a pozatym część z nich zobaczy że niema żartów i się opanuję, niema innego rozwiązania w dzisiejszych dziwnych gimnazjalnych czasach tylko przemoc rodzi szacunek
no na pewno bez winy nie jesteś, miałem podobnego kolegę do ciebie i po jakimś czasie wszystko ustało ( też jest przy duszy i może nie gra perfekt ale jest miły i fajny )
_________________ Zresztą, Miłość w naszych czasach nie Istnieje
Trzeba robić Melanż
I się nie Przyzwyczajać
Wysłany: 2010-03-10, 17:36
nie no tak teraz bardziej serio ;p generalnie z tego co zaboserwowałem to wiara w gimnazjum jest jakaś pizgnięta i musisz to przepękać niema opcji ja zawsze wyznawałęm zasadę co cię nie zabiję to cię zdenerwuje ale doda ci siły więc bądz twardy człowieku i nie płacz na prawo i lewo, jak miasto jest duże obczaj inną szkołę i po problemie jeśli jest małe zacisnij zęby i przetrwaj to, najwyżej obczaj ich załatwić w sposób intelektualny jakimś pojazdem robiącym z nich debili ale kwestia też jest taka czy faktycznie jestes bez winy
// Wyrażaj się kulturalnie. Ostrzeżenie słowne [Constantine]
Ale dlaczego zaczęli w ogóle Cię wyzywać i bić? I to jeszcze w podstawówce?
Bo napisałeś, że skablowałeś dopiero w gimnazjum.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
najlepiej niech się na jakiś sport walki zapisze, to mu pomoże nie tylko fizycznie ale też psychicznie.
Jak mieszka na wsi też moze zmienić szkołę tylko doszedłby problem dojazdu.
Ale wolałabym rano wstać godzinę wcześniej i mieć spokój niż pospać dłużej a w szkole ciągle naśmiewany.
_________________ Ja mam to coś, czego nie ma nikt inny! ;]
Wysłany: 2010-03-10, 18:01
coś gdzieś kiedyś musiało iść nie tak no niema opcji ja pamiętam miałem takiego kumpla w gimnazjum w klasie niby każdy się z niego śmiał ale jak dał się lepiej poznać to wszystko się zmieniło tylko że ta mała menda znała tajemnice wszystkich dziewczyn :D kurde co on robił że one mu tak ufaly :D
Przypakuj chłopie, zapisz się na sztuki walki. I DAJ CW**OM WP*****L !
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum