Za darmo to w mordę się nie dostaje. Przyznaj się co żeś robił xD
_________________ JESTEM KOBIETĄ NIE DO KUPIENIA, NIE DLA FRAJERÓW, ZAKUMAJ TEMAT.
Najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie twoja.
_________________ Bóstwo wykonane z drewna, metalu, kompozytu, płótna. To wszystko zaklęte jest w niezwykły kształt, cudowny w dotyku, czasem drapieżny, tajemniczy.
Miałem w podstawówce tak samo i w Gimnazjum też mam to samo lecz to zaczeło się dopiero od 2 klasy gimnazjum (niestety nie tylko moja klasa ale też inne ) też mnie bili w podstawówce raz moja mama przyszła mnie zwolnić z lekcji bo miałem gdzieś do krakowa jechać i mnie pobili przed szkołą na przerwie na trawniku (teren szkoły ) I co ile osób to widziało nikt się nie odważył powiedzieć . W końcu w 6 kl nie wytrzymałem tego i pobiłem jednego(tego co mnie bił i wyzywał) gościa 2 jego kolegów mnie trzymało bo bym dziada zabił . Przez pół roku chodziłem do jakiejś durnej poradni ale się opłacało . Czasami jeśli do matołów nie da się normalnie podejść trzeba siłą i nic na to nie poradzisz . Ty jesteś jeszcze w dobrej sytuacji bo na ciebie się tylko twoja klasa uwzięła a na mnie 3 klasy (ale nie całe ) około 25 osób w szkole mnie nienawidzi i wyzywa popycha ;|. Olewanie ich nic nie da bo jak będą widzieli że nic z tego nie robisz będą widzieli że są bezkarni i będą jeszcze gorsze rzeczy od***dzielać. Nie daj się chłopie i trzymaj się .
_________________ 2 Wielkie miłości . M ;* i Duży Fiat . Fiat 125p to nie tylko samochód to Styl życia .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum