Wieeeelki problem Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne
forum młodzieżowe, forum mlodziezowe
forum młodzieżowe
forum dyskusyjne

Czat forumowy  FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Forum Młodzieżowe, Forum Dyskusyjne » Młodzież » Wasze problemy » Wieeeelki problem

Zamknięty przez: motyl
2010-07-13, 20:14
Wieeeelki problem
Autor Wiadomość

Jogi15 
Stały User
Jogi

Imię: Robert

Wysłany: 2010-03-10, 16:40   Wieeeelki problem

Cześć
Pisałem już z tym problemem na innym forum no i chciałbym tutaj odświeżyć sprawę może jakieś rady ;p Dodam, że chodzę teraz do I klasy gimnazjum i ten problem mam od 1 klasy podstawowej. Czyli wszystko to tak: 1 klasa, 2 klasa, 3 klasa, 4 klasa, 5 klasa, 6 klasa i I gim, tyle że w I gim nie ma rękoczynów.

18 Grudzień 2009
Mam problemy w szkole , otóż może zacznę od tego, że na religii ostatniej w tym roku łapaliśmy się wszyscy za ręce i śpiewaliśmy kolędy a jak ja wyszedłem z ławki wszystkie dziewczyny, które stały obok mnie pouciekały.. Wszyscy się ze mnie śmiali i było mi bardzo przykro :( A teraz może tak, ostatnio spadł śnieg i chłopacy mówili, że będą nacierać taką dziewczynę ale to tak na żarty i tamta podeszła do naszych ławek i mówiła tak podlizując się do takiego chłopaka, że go lubi itp a jak ja się uśmiechnąłem to ona mówi i co sie kur.. gapisz? jeb***. ci ? Albo dzisiaj na w-f sobie taki koleś podszedł, wszyscy go znają i mówią do niego przy mnie, żeby sie do naszej klasy przepisał za mnie ;/ Albo ostatnio na w-f na lodowisku kiedy uczyłem sie jeździć na łyżwach bo byłem tam 1 raz to chłopacy brali śnieg i rzucali, raz rzucili i się wywaliłem i potem chcieli nacierać więc powiedziałem to panu a on sie na nich wkurzył i teraz na lekcjach, przerwach słyszę, frajer frajer frajer! Co ja mam zrobić?

W międzyczasie
W międzyczasie to takie sytuacje np: Schrzanie akcje na w-f jak w coś gramy to od razu krzyczą że mam wpier*** i mnie wyzywają ostro. Cały czas na lekcji frajer, jak do kogoś coś powiem to mówią od razu żeby uwazał tamten koleś bo go nagram i pójdę na policje itp;/ Dalej to np koleś się przywituję ze wszystkimi ja siedze w srodku i mi nie poda reki tylko machnie na mnie reka i pojdzie dalej podawac reke;/

TERAZ:eraz jest o wiele gorzej ;/ Niedawno było zebranie a przed nim koleś z klasy napisał, że mnie pobije itp ale nie była to kulturalna wiadomość i kiedy wyszedłem do łazienki moja mama pewnie to zobaczyła i tam na zebraniu różne tematy były i powiedziała to. Dalej matki przekazały innym osobom i na początku było frajer do mnie cały czas i do tej pory tylko frajer frajer, że nagrywam lekcje i jak ktoś na mnie coś powie to idę do ojca itp.. Dzisiaj np na wf graliśmy w siatkówkę a z racji tego, że nie umiem w nią grać to trochę punktów moja drużyna straciła i od razu po każdym punkcie zaczęli sie drzeć że mnie najeb** itp jak ktoś inny schrzanił to nic tylko ja to od razu muszą coś mówić, a jak poszliśmy po lekcji do szatni sie przebrać to wszyscy mówili przy mnie, że frajer jestem, nie umiem nic robić, nikt mnie nie lubi ;/ na lekcji potem taki koleś powiedział, żebym z nim usiadł bo obaj siedzimy sami to od razu go zwyzywali itp że siedzi z frajerem na lekcji krzyczeli a jak na nastepnej lekcji chcialem sie dosiasc to powiedzial ze nie ;/ nie mam ochoty juz wiecej wracac do tej szkoly ;/ jeszcze bezczelnie potem po wf sie pytali czy sie przepisuje do innej klasy ;[ nie wiem co robic ja im rady nie dam w sensie źeby było solo, oni mają po 185 cm wzrostu a ja marne 158-160... ( ostatnio były badania wiec wiem )..

MAM TO JUŻ OD 1 KLASY PODSTAWOWEJ ;/ W 1-3 JAK I W 4-6 BYŁEM BITY CODZIENNIE A TERAZ W I GIM TO JUŻ MACIE WYŻEJ ;]

claudia . 
Wymiatacz
wybitna manipulantka

Imię: klaudia

Wysłany: 2010-03-10, 16:43   

jesteś z Lublina, z dużego miasta. Porozmawiaj z rodzicami, może przepiszą Cię do innej szkoły skoro jak sam napisałeś, nie chcesz wracać do tamtej?
Ostatnio zmieniony przez claudia . 2010-03-10, 16:45, w całości zmieniany 1 raz  

szostol 
Pogromca postów

Wysłany: 2010-03-10, 16:45   

Pytanie, czy od 1 klasy podstawówki jest ta sama klasa? Bądź są w niej jakieś osoby z podstawówki, nieszczególnie pałające do ciebie przyjaźnią, że tak powiem. Jeśli tak to ja bym zmienił klasę/szkołę. Nie ma sensu katować się kolejne 3 lata.

Jeśli jednak jest to zupełnie inna klasa, tzn. że problem leży też po twojej stronie, że zniechęcasz do siebie ludzi.

martucha1231 
Pogromca postów
:)

Wysłany: 2010-03-10, 16:49   

Jogi15 napisał/a:
się przywituję ze wszystkimi

Że co robi? Tak wiem znowu bedzie ze sie czepiam.
Mam do Ciebie jedno pytanie. Po cholere bylo skarzyc?
Z jakiegos powodu stales sie kozlem ofiarnym. Mało szkol masz w miescie? Przepisz sie i bedzie po sprawie.

Jogi15 
Stały User
Jogi

Wysłany: 2010-03-10, 16:55   

Cytat:
jesteś z Lublina, z dużego miasta. Porozmawiaj z rodzicami, może przepiszą Cię do innej szkoły skoro jak sam napisałeś, nie chcesz wracać do tamtej?

Nie jestem z Lublina :P Dane w profilu są fałszywe żeby mnie nikt nie rozpoznał ;/

Cytat:
Pytanie, czy od 1 klasy podstawówki jest ta sama klasa? Bądź są w niej jakieś osoby z podstawówki, nieszczególnie pałające do ciebie przyjaźnią, że tak powiem. Jeśli tak to ja bym zmienił klasę/szkołę. Nie ma sensu katować się kolejne 3 lata.

Jeśli jednak jest to zupełnie inna klasa, tzn. że problem leży też po twojej stronie, że zniechęcasz do siebie ludzi.

1 klasa, 2 klasa - te same osoby
W 3 postanowiłem się przepisać do innej i było wszystko okej ale potem przeszliśmy tą samą klasą czyli (3) do innej szkoły do 4 klasy i też było ok (OK - chodzi mi bez rękobicia a takie ostre przezwiska i ogólnie takie to 4-6 ciągle i też w 4 klasie doszedł taki koleś do klasy i oni go namawiali (chłopacy), że ja go niby przezywałem i on mnie bił z innymi ) W 6 doszedł kolejny koleś z którym chodziłem do klasy 1 !!! I tu się zaczął koszmar.. Na początku było ok, ale potem jak sie wbił w klasę (nikt go nie lubił bo on pił, palil i nieciekawy był ale on chciał się popisać itp) i tego też namawiali z tamtym i koszmar cała 6 klasa po prostu codziennie wchodziłem do szatni i sztuka w łeb a po lekcjach tylko marzyłem oby moja kurtka została na swoim miejscu w szatni i żebym jej nie szukał pół dnia..)

Jakoś przetrwałem z gózami na głowie i baniem się codziennie i dotrwałem do I klasy gimnazjum... Są tu 2 dziewczyny i 1 chłopak z 4-6 z którymi nie utrzymywałem dobrych kontaktów;/ Dobrze, że chociaż nie ma większych rękoczynów niż codziennie mięśniaki :P Do wyboru mam jeszcze jedną szkołę ale wiecie jak to jest ze zmianą poprostu sobie tego nie wyobrażam żebym zaczynał lekcje w innej szkole ;/
Ostatnio zmieniony przez Jogi15 2010-03-10, 16:58, w całości zmieniany 1 raz  

Carmillio 
Mega wymiatacz

Imię: Piotr

Wysłany: 2010-03-10, 16:56   

dość dziwny przypadek, ale nie dziw się jeśli wszystko nagrywasz i ich straszysz ( sam bym ci miał ochotę dokopać ), radził bym się przenieść bo mało prawdopodobne że klasa się zmieni

Ostatnio zmieniony przez Carmillio 2010-03-10, 17:00, w całości zmieniany 1 raz  

Jogi15 
Stały User
Jogi

Wysłany: 2010-03-10, 16:59   

Carmillio proszę nieodpowiadac jak nic nie wiesz. Nic nigdy nie nagrałem i nikogo nie straszyłem (poprostu to są ich głupie docinki, które mówią do każdego żeby zniechęcić go do mnie. )

claudia . 
Wymiatacz
wybitna manipulantka

Imię: klaudia

Wysłany: 2010-03-10, 17:00   

sama mam w klasie kolegę, który zachowuje się podobnie jak Ty. chodzę z nim do jednej klasy od zerówki więc trochę go znam. już ktoś wyżej wspomniał że wina może leżeć po Twojej stronie. zastanów się, czy Twoje zachowanie nie budzi zastrzeżeń. tylko teraz jest trochę za późno, skoro już zdążyłes im podpaść.

Lt_Ado 
Stały User
zubożały esteta.

Imię: Adrian

Wysłany: 2010-03-10, 17:01   

OMG :-o Ale masz lipę ! Jak Ty się doprowadziłeś do takiego stanu ?!

Siłownia + Dieta + koksy+ pedantyczna wręcz dbałość o siebie. Jak chcesz się postawić.

Ewentualnie przepisanie do innej klasy, ale niekoniecznie.

Jogi15 
Stały User
Jogi

Wysłany: 2010-03-10, 17:08   

claudia ale jak ten twój kolega zachowuję się podobnie jak ja? ;p
A jeśli chodzi o diete + siłke to już próbowałem, mam w domu ławke + hantle miałem diete ale po prostu mam za słabą wolę i zamiast odchudzania przytyłem 10 kg jeszcze i ważę 70 kg teraz;/ kiedyś ważyłem 76 i spadłem do 60 na rok a teraz znów 70+ ( nie wchodzę na wage od tygodnia bo się boję po prostu ;[) i jakie dbanie pedantyczne?;p

Raspberry 
User
Odwaga moją wiarą.

Imię: Magda

Wysłany: 2010-03-10, 17:09   

A od czego masz wulgaryzmy?
Było nie frajerzyć.

Lt_Ado 
Stały User
zubożały esteta.

Imię: Adrian

Wysłany: 2010-03-10, 17:12   

Jogi15 napisał/a:
mam za słabą wolę

CO TO znaczy ? bo sory, ale nie mam takie stwierdzenia słowniku.

Widocznie więc lubisz jak Cię leją :-)

Nie wiem jak wyglądasz. Jak jesteś gruby to potrzebny Ci trening kondycyjno-aerobowy. Jak chudy - na masę. Wybacz, ale masz warunki, sprzęt, żarcie, buty do biegania - i ty mówisz że masz słabą wolę to nic Ci nie wróżę dobrego.

Placebowa 
Pogromca postów
mental masturbation

Imię: nomen nescio

Wysłany: 2010-03-10, 17:14   

To się już nie zmieni. Przepisz się do innej szkoły.

Raspberry napisał/a:
A od czego masz wulgaryzmy?
Było nie frajerzyć.

Daruj sobie. Niczego by tym nie załatwił.

Ostatnio zmieniony przez Placebowa 2010-03-10, 17:18, w całości zmieniany 2 razy  

Raspberry 
User
Odwaga moją wiarą.

Imię: Magda

Wysłany: 2010-03-10, 17:17   

Ja nie mogę uwierzyć , że mogłeś takie rzeczy robić. Dałeś się bić?? Nagrywałeś. ?Sama bym Ci za to dowaliła. I dziwisz się że cię nienawidzą-.-

Jogi15 
Stały User
Jogi

Wysłany: 2010-03-10, 17:18   

ile razy mam powtarzać, że nie nagrywałem nic!!! a co ty byś zrobiła jak by do Ciebie kobiety podeszło 2 napakowanych kolesi.. porównuję to tak ponieważ do mnie podchodziło z 5 :)

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi