Postaram się w skrocie opisac to,co od jakiegos czasu mnie trapi.
Być moze dla wiekszosci z was bedzie to żalosne i smieszne,ale rozmawialam juz o tym ze znajomymi i oni raczej za duzo mi nie pomogli.Więc liczę na was ,
Tak więc.Pewien chłopak,ktory mi się spodobał dosc dawno temu,bo jakieś prawie 2 lata miną już niestety nie odwzajemnił moich uczuć.W sumie,to sie nie znalismy,nie mowilismy sobie czesc,nic z tych rzeczy.Jednak bylam przekonana,ze on wiedzial,ze Mi sie podoba.Dowodem na to bylo chociazby to,ze rokrocznie i na kazde swięta,wysyłałam mu zyczenia.Jego urodziny,Boze Narodzenie,Wielkanoc itd. Jednak bez odzewu.Nigdy nie odpisał na zadne z tych zyczen.Jednak sie nie poddawalam,zaprosilam Go na studniowke,takze zadnego odzewu,nawet w szkole.Jakby to nie do niego.Wiec to olał.Ja wtedy juz takze postanowilam sobie dac z nim spokoj,bo sama sie z tym męczyłam.Jednak on i tak raz po raz sie gapił,chociaz myslal,ze tego nie widzę.
No,ale teraz przejdzmy do rzeczy.
Chlopak ten nienawidzi zdjęc,nie znosi wręcz.Moze ma kompleksy?Nie wiem,mniejsza z tym.W kazdym badz razie w internecie dodanie jakiegokolwiek jego zdjecie bylo niemozliwe.
Znana nam wszystkim strona facebook.Nawet nie pamiętam kiedy,wysłałam mu zaproszenie.Nie wiem nawet po co?
Po jakims czasie patrze,ze zaakceptował.Złapałam niezła zgache,ze w ogole sie przyznaje,ze mnie zna.W ost. piatek konczylam liceum.On jeszcze 2 lata został(niestety nie zdal)dzien pozniej,dodaje zdjęcie na facebooka.A ja na widok tego zdjecia sie rozpłakałam... i od tej pory zastanawiam sie,czy to przypadek?Czy nie zrobił tego celowo?Wkoncu nic bez przyczyny sie nie dzieje.Co o tym myslicie?
Moja teoria byc moze błedna jest taka,ze moze pomyslał sobie,ze skoro juz wiecej go nie zobacze,bo skonczylam tę szkole,to na facebooka doda zdjecie,zebym mogla sobie na niego popatrzec.Czy mozliwe,zeby tak bylo?
Nie wiem... moze to glupie,ze tak ciagle sie nad tym zastanawiam,ale naprawde bylam w szoku.
Co o tym sądzicie?
Moim zdaniem...tylko tak Ci się wydaje.I to przypadek.Bez urazy oczywiście.
_________________ Nie wolno zgadzać się na pełzanie, gdy czujemy potrzebę latania.
Helen Keller Nie chodzi o to, żeby być lepszym od innych - chodzi o to, żeby być lepszym niż wczoraj
Jigoro Kano
Miałam ciężki dzień, po przeczytaniu Twojego 'problemu' od razu humor mi się poprawił.
Wydaje mi się, że cała ta 'teoria' jest mocno naciągana i kupy się nie trzyma. Oto moje zdanie.
Doszukujesz się czegoś tam gdzie tego nie ma. To przypadek, nic więcej.
_________________ Renesans znał przedziwne sposoby trucia: hełmem lub płonącą pochodnią, haftowaną rękawiczką lub klejnotami wysadzanym wachlarzem, złotym puzderkiem lub łańcuchem z bursztynów. Dorian Gray został zatruty książką.
Goniłaś za nim, męczyłaś go, zapraszałaś mimo iż Cię olewał? I jeszcze płakałaś nad jego zdjęciem.. Moim zdaniem coś sobie uroiłaś a z tym zdjęciem to czysty przypadek.
Twoja teoria jest błędna. Pewności nie mam, lecz tak myślę.
Pomyśl rozsądnie.
To nawet mały zbieg okoliczności, znam większe.
Po prostu dodał, może zmienił swe nastawienie do zdjęć.
_________________ Pielęgnuj swoje marzenia.
Trzymaj się swoich ideałów.
Maszeruj śmiało według muzyki, którą tylko ty słyszysz.
Spodziewalam sie takich komentarzy.
To poprostu byla moja pierwsza myśl.
Wiem,wiem że sie nakręcam i zupelnie nie potrzebnie.
Nie szukam problemu nie sile,bo nie uwazam tego za problem.Poprostu nie wierze w przypadki i zbiegi okolicznosci.
Moze nie do konca wyjasnilam Wam cala ta sytuacje,dlatego kazdy z Was twierdzi tak,a nie inaczej.Chcialam poznac wasze zdanie.Po czesci sie zgadzam,po czesci nie.
Ale co z tego,ze nie odpisywal,skoro w szkole zachowywal sie inaczej?
Fakt,ze byly dni kiedy mnie olewał,ale byly tez dni,kiedy ciagle odnosilam wrazenie,ze jego zachowanie jest podporządkowanie mnie.
Teraz mam pewnosc,ze nie bylam mu nigdy obojętna.
Najwyrazniej mam swoją teorie i jej nie zmienie.
Chciałam tylko poznac zdanie osob trzecich.
Ale to co napisalam to i tak tylko 20% tego,co tak naprawde sie działo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum