A ja wierzę, może w nie każde znaczenie snów, ale niektóre na pewno coś nam mówią
_________________ Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi. T.Pratchett
Imię: Jakub
Wysłany: 2010-08-22, 17:31
Ok, miewam sny w których jestem wampirem. Miewam sny w których w moim pokoju jest po kolana pająków, miewam sny w których zabijam.
Mam wierzyć że się ziszczą albo są czegoś symbolem?
_________________ Nikt broni nie wymierzy i nie podniesie pałki
Po dzikich, wolnych wilkach zostały tylko sny
Nie krzykną już "obława", nie będzie żadnej walki
Bo nie ma więcej wilków, zostały tylko psy
Nie muszę wierzyć w sny, ponieważ mam mnóstwo potwierdzeń, że sny istnieją Chociażby sama je miewam... wiele razy słyszałam też od moich znajomych, że coś im się śniło, ludzie często o nich mówią i piszą.
Nie wierzę w swoje sny, zwłaszcza, że moja dzika wyobraźnia często nocą szaleje do tego stopnia, że przez kilka dni pod rząd śnią mi się tylko krwawe koszmary, z udziałem martwych dzieci, ludzkich wnętrzności i tym podobne. Nie wiem skąd to się bierze, bo horrorów unikam jak ognia, nie słucham strasznych historii, jestem totalnym straszkiem, i boje sie dosłownie wszystkiego. Gdybym wierzyła w te swoje koszmarzyska, już dawno musiałabym ześwirować.
Dziś rano to w ogóle przeżyłam coś strasznego, spałam sobie w najlepsze, w takim pół-śnie, gdy nagle w moim mieszkaniu usłyszałam coś ala ludzki śmiech, który stawał się coraz głośniejszy. Zanim skumałam o co chodzi oczywiście zdążyłam już spanikować... Okazało się, że dzwonił mój chłopak, a dzwonek na jego połączenia to refren kawałka Lifehouse "Everything", w którym od pierwszych sekund wokalista wydziera się "Cause you're all I want, you're all I need..." Telefon podczas robienia kolacji zostawiłam wieczorem w kuchni, dlatego dźwięk rozprzestrzeniał się tak koszmarnie po całym mieszkaniu. Czemu skojarzyło mi się to ze śmiechem - nie mam pojęcia, ale co przeżyłam, to moje.
_________________ Później luki w pamięci, zapatrzenia w okno -
tam mała dziewczynka w bloku naprzeciwko
uśmiecha się z żyletką pomiędzy zębami.
Myślę o jej chłodnych pocałunkach.
W żadnym wypadku nie wierzę w swoje sny. Chociaż w rodzinie zdarzały się 'prorocze sny', jak czyjaś śmierć itp. Mnie jak dotąd śnią się takie głupoty, że nawet opowiadać nie wypada xd spaczony umysł nastolatki, tyle.
Każdy stróż to szpicel
Szpicla trzeba zabić
Ostatnio zainteresowały mnie moje sny ponieważ nigdy nie pamietam co mi się sni, ale ostatnio pamiętam wszystko, czytam po tych sennikach i cóz xP pasuje wszystko. Ale czy to prorocze czy nie? Nie wiem moi m zdaniem sny to wariacja mózgu a czytam sennik od tak a może się spełni pozyjemy zobaczymy potem sie bedziemy smiac jak pojdzie jak było xD.
_________________ "[...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka."
Ja często rano śmieje sie z moich snów. Ostatnio śniło mi sie że mój tata prowadzi zaklad pogrzebowy, a ja jeżdziłam karawaną... :D No i jak tu w nie wierzyc?? :)
_________________ "Chciałbym prosić państwa o udział w ostatniej piosence. Widzowie w tańszym sektorze proszę klaskać rytmicznie, a pozostali niech grzechoczą biżuterią."
Czesto mam jakby takie 'prorocze sny'. I zazwyczaj sobie przypominam o nich jak mam deja vu :P Zainwestowalam w sennik, ale jakos zaraz po sprawdzeniu znaczenia snu, zpaominam :P
_________________ Mężczyzno! Puchu marny! Ty wietrzna istoto! - Eliza Orzeszkowa - Marta
Nie wierzę w swoje sny, bo śnią mi się niemal zawsze jakieś z kosmosu wzięte historie. Takie trochę z mojego życia trochę z filmów czy kij wie z czego jeszcze. A najgorsze jest to, że nie udaje mi się odróżnić snu od rzeczywistości (LD) i często budzę się wkurzona, że to nie było prawdziwe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum