Wysłany: 2009-04-23, 19:08 Witajcie wszyscy e-ludzie
Hej. Możecie sądzić, ze za dużo naczytałam się sagi Zmierzchu, ale mój nick wziął się od tego jak okrzyknęłi mnie znajomi. Szczerze mówiąc nawet nie dosżłam do części w której Renesmee występuje.
W każdym razie miło mi poznać. Tak jakoś miałam ochote tutaj wejść i sobie pogadać :) Dobrze trafiłam?
Imię: Julia
Wysłany: 2009-04-23, 19:15
hej
renesmee - corka edzia i belli z ostatniejj czesci zmierzchu ;p
_________________ Zastanów się.. jak żyć chcesz i gdzie
Byś potem nie.. nie mówił że jest źle
Nie poddaj się.. i chwytaj każdy dzień
On po to jest.. by dawał Ci co chcesz
za ten zmierzch przestaję cię lubić... tak jak wszystkich :P
ale witaj :)
Tak na prawdę tego nie czytałam :D To znajomi uparli się, ze jestem straaaaaaasznie podobna do owej bohaterki, a mi podoba sie jej imie :)
No i tez mnie troche zaczyna wkurzac ta caął mania zmierzchu :D
Imię: Julia
Wysłany: 2009-04-23, 19:21
Renesmee napisał/a:
Panic napisał/a:
za ten zmierzch przestaję cię lubić... tak jak wszystkich :P
ale witaj :)
Tak na prawdę tego nie czytałam :D To znajomi uparli się, ze jestem straaaaaaasznie podobna do owej bohaterki, a mi podoba sie jej imie :)
No i tez mnie troche zaczyna wkurzac ta caął mania zmierzchu :D
i tu sie zgadzam...
fajne to to bylo zanim wszyscy zaczeli sie tym podniecac...a wlasciwie to najlepsze bylo jak nie bylo tego jeszcze w polsce...kto chcial przeczytal wtedy po ang. albo sciagnal z neta tlumaczenie i tyle a nie teraz sie zabijaja o te ksiazki
a ogolnie to milopoznac cie , a hej juz mowilam
_________________ Zastanów się.. jak żyć chcesz i gdzie
Byś potem nie.. nie mówił że jest źle
Nie poddaj się.. i chwytaj każdy dzień
On po to jest.. by dawał Ci co chcesz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum