Nazywam się Sylwia, mam 18 lat. Chodzę do 2 klasy LO. Interesuje się historią, językami obcymi, sportem - zarówno w praktyce jak i teorii. W wolnym czasie lubię przeczytać dobrą książkę, obejrzeć film czy spotkać się ze znajomymi ;D Generalnie jestem osobą wesołą, lubię ludzi i hm... Witam wszystkich z tego forum ;d
Muzyka - tutaj jest naprawdę różnie,gdyż nie zamykam się na żaden gatunek. Głównie chodzi o to,aby było w miarę ciekawie Rock, metal, hard rock, elektroniczna, ale ostatnio też czasem hip hop...wszystko zależy od dnia
Co do sportu.Dawniej trenowałam biegi, teraz gram rekreacyjnie w siatkówkę, lubię także koszykówkę, piłkę ręczną, nożną. Chadzam na treningi capoeiry od jakiegoś czasu,ale to raczej czysta zabawa
W teorii to jestem na bieżąco z większością sportów, wynika to z chorobliwej pasji mojego taty. Szczególnie lubię jednak oglądać siatkówkę, piłkę nożną, lekką, zapasy, teraz no olimpiada ciągle w tv leci
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum