Mam na imię Patryk. Skąd pochodze jest nieistotne.
Interesuje się motoryzacją , triathlonem i informatyką . HappySad Myslovitz ZMZ Strachy na lachy tego słucham.
Straszny ze mnie leń, mam swoje zdanie którego potrafię bronić. Od jakiegoś czasu trenuje Triathlon . Zajmuje mi to 3/4 wolnego czasu ale warto. C
Z dużym poczuciem humoru i dystansem do siebie i innych. Czasami może aż za dużym.
_________________ "Jeśli mnie nie chcesz ja ci pokażę ,jestem jedyny na tym obszarze."
_________________ "Carpe diem. [...] Napisał tak, ponieważ jesteśmy tylko pokarmem dla robactwa. Ponieważ jest nam dane ujrzeć tylko kilka wiosen i kilka jesieni."
HappySad Myslovitz ZMZ Strachy na lachy tego słucham.
No ciekawie.
papiereQ napisał/a:
Z dużym poczuciem humoru i dystansem do siebie i innych. Czasami może aż za dużym.
to zaleta...
Witaj, Aloha, Hello,доля
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum