Witam, Mam na Kamil, mam 19 lat, zarejestrowalem sie na forum poniewaz chcialem popisac z fajnymi ludzmi na bardziej i mniej ciekawe tematy, byc może komus pomogę, sam uzyskam pomocy wiec to chyba tyle ? oczywiscie jak widac po moim podpisie Kocham HardStyle ! Muzyka moje życie !! :) no i to chyba tyle
_________________ I Live For Weekend, I Live For HardStyle, I Live For HardStyle Baby
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-10-31, 09:45
Witaj
Czuj się jak u siebie ;D
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Witam!
A jakie masz inne zainteresowania??
Heh ciekawy nick
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Witam!
A jakie masz inne zainteresowania??
Heh ciekawy nick
A więc moje zainteresowania, Muzyka Muzyka Muzyka Muzyka Dj-owanie :P oprucz tego Sport, Motocykle, Samochody hmm... nie napisze kobiety, poniewaz nie uwazam,żeby to był jakis przedmiot a tym bardziej przedmiot zainteresowania :P więc napisze Lubię Kobiety :) i wszystko po trochu :) ale na pierwszym miejscu Muzyka
_________________ I Live For Weekend, I Live For HardStyle, I Live For HardStyle Baby
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum