Hej:)
Witam na forum.
Opowiedz coś o sobie,jakie masz zainteresowania,
czy hodujesz jakieś zwierzaki,jak spędzasz wolny czas,
jaki tytuł nosi Twoja ulubiona książka.
Imię: Magda
Wysłany: 2009-12-07, 18:04
heh jestem dość energiczną osobą, wszędzie mnie pełno. Należę do zespołu folkrorystycznego "Klekociaki" wg niektórych to żałosne ale ile w to trzeba dać swej pracy i czasu, naleze jeszcze do OSP (ochotnicza straż pożarna) i orkiestry (zaczynam naukę gry na tenorze) a wcześniej chodziłam do szkoły muzycznej na fortepian ale zrezygnowałam. Lubię czytać :) ostatnio czytam sagę "Zmierzch" została mi juz ostatnia część ;]
[ Dodano: 2009-12-07, 18:06 ]
xD360 napisał/a:
siema xD, cieszysz się że możesz tu pisać ?
Pewnie :)
_________________ Gdy upadnę to się podniosę, otrzepie i pójdę dalej..:)
Imię: Magda
Wysłany: 2009-12-08, 13:11
> ''WaleSystemKotku'' < czego tak xD jak można zwalić kotu system ?[/quote]
to jest zwrot do kogoś :) Właśnie taki nick mam na fotka.pl i nie chciałam juz mieszać bo bym się pogubiła.
[ Dodano: 2009-12-08, 13:13 ]
[quote="Coco Chanel"]Nie, nie masz fajnego nicku.
Z jakiej miejscowości konkretnie pochodzisz?
Kojarzę Klekociaki z jakichś festynów.
Nie dbam o to by komuś się podobało coś co jest związane z moją osobą :)
Boćki. Taa często występujemy na festynach, imprezach okolicznościowych, przeglądach itp.
_________________ Gdy upadnę to się podniosę, otrzepie i pójdę dalej..:)
_________________ "Jest pani osobą odmienną, choć jednocześnie chce pani być podobna do innych. A to, z mojego punktu widzenia, jest poważną chorobą..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum