Witam wszystkich. Mam na imię Edyta. W maju skończę 15 lat. Pochodzę ze wsi leżącej niedaleko miasta Jasła. Uwielbiam sport, trenuję Judo i symbolicznie siatkówkę. Lubię słuchać muzyki. No to chyba wszystko tak ogólnie rzecz ujmując. Jak macie jakieś pytania to pytajcie.
_________________ Każdej minuty, każdej godziny, każdego dnia żyję w przekonaniu, że w końcu minie.. miłość, nienawiść, życie.. tak, życie. Bo śmierć już nie boli.
Jesteś tego pewna ? To znaczy nie znam się za bardzo na tym,ale zdarza mi się czasem kibicować bratu i widziałam dość dużo dzieci w niebieskich kimonach
Witaj na forum,miłej zabawy.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Ze co prosze? Hip-hop to nie muzyka tylko kultura w ktorej sklad wchodzi rap. Wiec pomijajac fakt ze nie wiem jak mozna sluchac graffiti czy breakdancu to jak mozesz sluchac i hh i rapu jak jedno wchodzi w sklad drugiego?
witaj.
Cześć !
A tak nawiasem każdy słucha to co lubi, i nie powinno się tego krytykować.
_________________ W Lesznie, naszym Lesznie,
które w herbie Byka ma,
jest taka drużyna, co się Unia nazywa,
Grecja ma Ateny, Paryż wieże Eiffla ma,
a My mamy Naszą Unię, która Mistrza Polski ma!
Sialalalaaa... UNIA LESZNO
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum