Nazywam się Patrycja i mam 17 lat. Moje obecne towarzystwo nie przejawia chęci, aby wykorzystać najlepsze lata swojego życia, więc póki co, zdana jestem sama na siebie. A to po pewnych czasie staje się bardzo irytujące... taa... Teraz pasowałoby opowiedzieć coś o mojej skromnej osobie... Lubię czytać książki (głównie fantastyczne), dobre kino, wyżywać się twórczo, serfować po necie w nudne piątkowe wieczory, dobre jedzonko, mangę i anime, gry (RPG, strategiczne i przygodowe). Hmmm... i bez przerwy bujam w obłokach i rysuję na lekcjach. Zazwyczaj kończy się to niezłym ochrzanem... Ale to nie moja wina, że szkoła nie pozwala się nam twórczo rozwijać. W końcu człowiek nic nie poradzi na fakt, że właśnie dopadła go wena i wtedy niewiele obchodzi go mechanizm odpowiedzi immunologicznej. I nawet to, że lobię biologię nie sprawi, że będę uważać! Heh... wybaczcie, że zeszłam z tematu, ale ja często tak mam ^^. Mimo wszystko, serdecznie witam wszystkich forumowiczów.
_________________ Nie ma już nic.
I już nic nie spotka nas.
Nie ma w niebie naszych gwiazd
Kolejny raz,
Świat zatoczył z nami krąg.
Wyrwał wiarę z naszych rąk,
Nie ma już nic.
Imię: Mieczysława
Wysłany: 2010-02-26, 18:35
Felisia napisał/a:
dobre kino
czyli dokladnie jakie?
Felisia napisał/a:
dobre jedzonko
co dla Ciebie oznacza dobre jedzenie?
witam.
_________________ "strach jest niezwykle podniecający. Ludzie lubią być straszeni. To działa na nich jak chwile przed orgazmem. Wszyscy pragną tego zaznać. To niezwykłe doświadczenie."
Tego pytania najbardziej się obawiam Kasias, nie znam się na muzyce i bardzo nad tym ubolewam. Słucham to co wpadnie mi w ucho. Co mi po tym, że powiem Ci co słucham jak nic o tych zespołach nie wiem. Wybaczcie! Postaram się poprawić! Naprawdę! Ale jeżeli padło już pytanie to ostatnio słucham Muse, Placebo, Led Zeppelin i parę innych, ale to już pojedyncze piosenki ^^.
[ Dodano: 2010-02-26, 18:42 ]
Lena, nie chciałam się strasznie rozpisywać. Z tego co wiem, to jest wiele tutaj wiele tematów poruszające kwestie kina, czy jedzenia i postaram się tam wypowiedzieć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum