Witam Jestem zwykłą dziewczyną, o imieniu Karolina, która trafiła do Was pewnego letniego, wakacyjnego wieczoru, z nudów wpisawszy w Google niezbyt skomplikowane hasło i wybrawszy pierwszy lepszy wynik. Stoję u progu nowego, licealnego życia, póki co korzystam jednak z uroków wakacji
Uwielbiam muzykę, śpiew, gitarkę. Co do muzyki, to słucham wszystkiego, co na to zasługuje, od popu po rock, ze szczególnym naciskiem na piosenki o miłości oczywiście^^ Z książek mogę polecić Zmierzch i kontynuacje, których chyba nie trzeba nikomu polecać :p Nie żeby to były jedyne książki oprócz lektur szkolnych, jakie przeczytałam, ale od baaardzo dawna niezmiennie są na czele mojej listy ulubionych ksiażek Tak na marginesie teraz czytam Nostalgię anioła, którą również mogę polecić, choć pewnie nie wszystkim się ona spodoba Hmm napisałam dużo, ale tak naprawde to chyba mało:p No cóż, tak to już jest, jak Karolcia się rozpisze, wybaczcie W każdym razie podziwiam Waszą cierpliwość, jeśli przeczytaliscie to w całosci i mam nadzieję, że się polubimy
Z filmów oczywiście Zmierzch i kontynuacje, które do tej pory wyszły, ale tym razem na pierwszym miejscu bedzie coś z Bollywood Gdyby jutra nie było - naprawde warto zobaczyć. Jest to piękna historia miłości, lecz miłosci nieszczęsliwej, trochę melodramat, ale zachowane wszystkie elementy Bollywood, zresztą jak obejrzycie, to same ocenicie;) Wyciskacz łez ;D
A co do liceum to, po długim namyśle, human
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum