Hej, nazywam się Mateusz, mam 17 lat, mieszkam w województwie Lubelskim.
Interesuję się głównie muzyką. Słcham Rocka/Metalu . . . Ulubiony album? Coats of Arms Sabatonu, Ulubiona Piosenka? No Leaf Clover Metallici, Ulubiony zespół? Metallica. Słucham również trochę lżejszej muzyki, głównie przez wpływ dziewczyny. . . np. Takie Wonderfoul Life zespołu Hurts. Gram na gitarze. hmmm około półtora roku.
Lubię również filmy. Oglądam ich dość sporo, ostatnio byłem w kinie na "Uczniu czarnoksiężnika", a tak poza tym to podobaja mi się filmy nowej produkcji. 2012, jeszcze w jakości blue-ray. . . mmmm cudo... Avatar - świetnie wykonany film, Dystrykt 9 bardzo ciekawy. . . wszystko co wpadnie mi w ręce.
Dość dużo gram. Na komputerze w klasyki - Stronghold, The Sims, 18 Wheels of Steehl, Colim mcrae rally 2, NFS Underground 2. Ostatnio kupiłem sobie również konsole, i tam testuje najnowsze produkcje.
Co do czytania to nie przepadam za książkami. Czasopisma, gazety. . ok, ale książki to zazwyczaj lektury . . .
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Hm. . . Niepokój. Świetnie zagrana główna rola, dobrze dobrani aktorzy, dobra muzyka.
Nekes napisał/a:
Za muzyką elektroniczną nie przepadasz ?
Nie ;p
Cytat:
Jakie masz poglądy polityczno/społeczne?
Oglądasz telewizje?
Oglądam tv, niezbyt często, ale jakies wiadomosci itp. Poglądy? zależy o co dokładnie pytasz. Jestem za przeniesieniem krzyża spod pałacu prezydenckiego, nie popieram posawienia tam wielkiego pomnika czy obelisku, ale nie popieram też Pana, który obrzucił tablicę jakimś gównem. . .
Fazikus, To że ty czegoś nie lubisz, nie znaczy że wszyscy mają podzielać twoje zdanie.
Ale czy gdzieś napisałem że tak ma być? Po prostu wyraziłem własne. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Przepraszam za offtop, ale musiałem odpowiedzieć na stawiane mi zarzuty
[ Dodano: 2010-08-28, 17:22 ]
a do tematu :D
KlaWisz2580 napisał/a:
Poglądy? zależy o co dokładnie pytasz. Jestem za przeniesieniem krzyża spod pałacu prezydenckiego, nie popieram posawienia tam wielkiego pomnika czy obelisku, ale nie popieram też Pana, który obrzucił tablicę jakimś gównem. . .
Pytam czy popierasz któreś z ugrupowań politycznych? Jakie masz poglądy (prawica, lewica itp.)
_________________ "Urodziłem się w rodzinie żydowskiej, ale z czasem przeszedłem na narcyzm."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum