Kwiaty? Nie przepadam. Chyba, że od kogoś bliskiego sercu Jeśli już mają być to byle żeby były ładne i nie śmierdziały.
Polityką się nie interesuję, bo mnie to drażni więc w tym temacie jeszcze się nie wypowiadam.
Telewizję oglądam, ale głównie Viasat History, seriale kryminalne i bajki
Osiągnięcia w fotografii? Póki co to jedynie wiele wygranych na zdjęcie danej pory roku na forum gdzie zwycięzcę wyłania ankieta, która jest wypełniana przez głównie dzieci.. także na razie żadnych osiągnięć. Ale teraz biorę udział w konkursie na fotografię i nie powiem, nie powiem, szanse jakieś mam. Jeśli chcecie mi ułatwić możliwą wygraną to mogę tu wrzucić link, żebyście zagłosowali, ale dopóki nie wyrazicie chęci nie chcę spamować.
_________________ "Ludzie są jak morze, czasem łagodni i przyjaźni, czasem burzliwi i zdradliwi. Przede wszystkim to jednak tylko woda." - Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum