Witam… (jakże oryginalnie)
Rodzice nadali mi imię Marcelina. Teoretycznie mam 15 lat.
Hmm… moim nałogiem jest czytanie książek, a zainteresowaniem historia szczególnie II wojna światowa.
Jedyne istoty, które kocham to szczury.
Nie wyróżniam się specjalnie z tłumu, należę do ludzi przeciętnych w każdym tego słowa znaczeniu.
Jak coś ten… to pytać.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Witam, w sumie też dzisiaj dołączyłam. Z tego co o sobie napisałaś jesteś teoretycznie (bo wiadomo nie w 100%) przeciwieństwem mnie, zależy jaka jesteś jeszcze z charakteru.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
a zainteresowaniem historia szczególnie II wojna światowa.
O ja też.
margola napisał/a:
Nie wyróżniam się specjalnie z tłumu, należę do ludzi przeciętnych w każdym tego słowa znaczeniu.
Każdy jest wyjątkowy.
Masz jakieś hobby oprócz ksiązek?
Witaj
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Z tego co o sobie napisałaś jesteś teoretycznie (bo wiadomo nie w 100%) przeciwieństwem mnie
Czyli nie lubisz czytać, nie interesuje cie historia, wyróżniasz się z tłumu, i jesteś ponadprzeciętna w każdym tego słowa znaczeniu (teoretycznie). Miło;)
Czy mam jakieś inne hobby?
Hmm… może napisze tak, po za książkami historią i szczurami, lubię grać w kosza, biologie (jako, że przedmiot w szkole), śpiewać w chórze, łazić nocami po dworze i spać, spać i spać.
_________________ Wlecze za sobą morze niby zbrodnię ciemną. Cichy,
spogląda na mnie w rozpaczy. Mieszkam tutaj.
Z tego co o sobie napisałaś jesteś teoretycznie (bo wiadomo nie w 100%) przeciwieństwem mnie
Czyli nie lubisz czytać, nie interesuje cie historia, wyróżniasz się z tłumu, i jesteś ponadprzeciętna w każdym tego słowa znaczeniu (teoretycznie). Miło;)
Nie do końca, bo z tłumu się nie wyróżniam, czy jestem ponadprzeciętna? Nie mnie to oceniać, a tak to co napisałaś się wszystko zgadza, również miło.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum