Cześć. Mam na imię Przemek. Często nękały mnie różne pytania, więc efektem starej, dobrej wyszukiwarki Google trafiłem na to forum. Trzeba przyznać, że mogę szperać w tematach nawet do 2 godzin i znaleźć coś interesującego... Jestem pod wrażeniem wszechstronności zarówno tego forum, jak i użytkowników, którzy dla każdego mają dobrą radę. No a może teraz trochę o sobie: Ciężko jest mi pisać o swoich cechach, bo w końcu mam dopiero kilkanaście lat i dokładnie nie mogłem poznać samego siebie. Dlatego przejdę do zainteresowań. Więc: na szeroką skalę interesuje się tematyką fantasy, tzn. czytam książki m.in. J.R.R. Tolkiena, gram w gry komputerowe bazujące na tejże tematyce ;] Poza tym, słucham wszelkiego rocka , od Indie po Heavy Metal. No i anime. Szczególnie ubóstwiam Bleach Myślę, że będziemy się dobrze razem bawić. Do przeczytania ;]
_________________ noc, miasto czas dla poszukiwaczy wrażeń
światła, rytm, ulic szyk nonstop prowadzi nas razem
Coraz wiecej ludzi mi podobnych
Rock, anime, fantasy, cóż więcej do życia potrzeba
Tylko że ja za FMA raczej nie przepadam, ale różne gusta... Może się przekonam ;] A jeśli chodzi o Rocka, to w tej chwili jestem na etapie "Bullet for my Valentine". Do Metallici jeszcze długa droga :D
_________________ noc, miasto czas dla poszukiwaczy wrażeń
światła, rytm, ulic szyk nonstop prowadzi nas razem
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum