Dzień dobry, myślę, ze wypadałoby się przedstawić, tak więc piszę.
Nazywam się Klaudia Karolina obecnie mieszkam we Wieliczce. Interesuję się głównie muzyką i literaturą, ale też grafiką komputerową i fotografią. Moim ulubionym zajęciem jest właśnie słuchanie muzyki i czytanie, bez tego, każdy dzień byłby beznadziejny. Uwielbiam też pisać, wiersze, opowiadania, to mój żywioł. Wracają do muzyki, słucham przeważnie rocka, punka i metalu i oczywiście ich odmiany. Zdarza się też czasem amerykański rap i odrobina popu. Należę raczej do spokojnych osób, jednakże lubię czasem zaszaleć.
Nie lubię chamstwa, popisywania się, wywyższania no i fałszywości. Myślę, że tyle starczy,. Dziękuję za uwagę.
_________________ Tylko w pochłaniającej wszystko pustce samotności, w ciemnościach zacierających kontury świata zewnętrznego można odczuć, że się jest sobą aż do granic zwątpienia, które uprzytamnia nagle własną nicość w rosnącym przeraźliwie ogromie wszechświata.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
_________________ Anarchia Jest Stanem Umysłu
A Nie Jeszcze Jednym Rządem, Systemem
Oznacza To Ciężką Pracę I Dużo Myślenia
Oznacza To Ciągłą Naukę Życia Swoim Własnym Życiem
Naukę Dokonywania Właściwych Wyborów...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum