ja jestem psychopathicwizard pseudonim psycho lat 15 cechy szczególne: niezwykła i powalająca zajebistosc, onieśmielająca inteligencja i pudełko z psychotropami w lewej kieszeni prawego palca. ponadto jestem psem osti;***
dobry wieczór.
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Zacnie, wszystko zacnie psychuś : nie można być tak nachalnym, nie, nie , nie, a co jak ucieknie :(
No witaj,witaj.
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
nie można być tak nachalnym, nie, nie , nie, a co jak ucieknie :(
znowu pretensje no oszaleć można! jak ucieknie to przyjdzie inny gejaszek a poza tym ja ci nie wystarczam jak widzę<foch trznaście tysięcy dwieście dwadzieścia osiem>
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum