Cześć. Jestem muzykalnaa. Chcę zachować anonimowość, dlatego nie chcę się przedstawiać. Na tym forum jestem, bo chcę poczytać opinie rówieśników na różne tematy.
_________________ "Świata nie da się zmienić, ale zawsze można zmienić siebie"
muzykalnaa, a może jednak napiszesz coś więcej o sobie :) Czym się interesujesz, czego słuchasz ^^ Oprócz czytania opinii zachęcam także do wypowiadania się w tematach.
Witaj na forum :)
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
ok.
Wiec mam 16 lat.
Interesuję się dobrymi książkami, muzyką.
Lubię siedzieć w necie i spotykać się ze znajomymi.
Żyję dość szybko.
Słucham w sumie wszystkiego, ale najbardziej lubię rock, punk, muzyka gotycka.
Zespoły głównie to: Nightwisch, Wilki, Muchy, The Analogs, Metallica, Limp Bizkit, Linkin Park, Dżem, K. Kowalska, O.N.A., The Offspring i wiele innych.
Nie na wiedzę znęcania się nad zwierzętami. Jestem przeciwna każdej przemocy.
_________________ "Świata nie da się zmienić, ale zawsze można zmienić siebie"
foch fajny bo tylko ja mogę się fochać a ty nie możesz i dlatego mój foch jest bardziej fochowaty niż twój foch a w dodatku znowu jesteś za mną<foch dwatysiącedziewięć>
lubisz lody muzykalna?
_________________ Zacznę od tego, czego nie ma. Nie ma wspólnego dyskursu.
Potem pomyślałem 'pier****!" i przeleżałem cały miesiąc...ćpałem, oglądałem telewizję, lizałem rany. Było fajnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum