Jestem Piotr. Popieprzony fotograf z Kielc z innym poczuciem humoru. Słucham ciężkiej muzyki tj. Rock, Hard Rock, Metal, Punk. Mam swoje zdanie na pewne sprawy. Ogólnie szukałem forum jakiegoś do zaczepienia zobaczymy cóż z tego będzie.
Styknie.
_________________ Żyjemy w czasach gdy kurewstwo wzbudza zachwyt, a cnota śmieszność
Popieprzony fotograf z Kielc z innym poczuciem humoru
ha no można nazwać to tak że ty jesteś normalny, ale cała reszta dziwna,...
Poza tym ja też sie fotografią interesuje miło...
Sagad napisał/a:
Słucham ciężkiej muzyki tj. Rock, Hard Rock, Metal, Punk.
Brawo
Standard : przepraszam. Może coś więcej o sobie???
A poza tym witam , dobry, siema, elo czy co tam chcesz
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Oczywiście, wszyscy ludzie mnie interesują .. Bo każdy jest wyjątkowy
Zresztą po przywitaniu tym bardziej
_________________ (...)
"Wyszedł w samą porę. A jednak on jest za inteligentny, aby być czymś dzisiaj: żeby dziś czegoś dokonać, trzeba być trochę durniem jednak."
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Bardziej chodziło mi byś podała jakieś pytania kierunkujące moją wypowiedź.
Heh przepraszam,źle skojarzyłam
No np. Interesujesz sie czymś poza fotografią??
Uprawiasz jakieś sporty??
itp
_________________ (...)
'Szewcy' S.I Witkiewicz
Imię: Kasia
Wysłany: 2008-10-27, 16:34
Orginalne to było :)
Witaj na pokładzie !
_________________ 'Nieznajomość zła nie jest cnotą, lecz głupotą; zachwycanie się nią to jakby nagradzanie za uczciwość człowieka, który nie ukradł ci zegarka, bo nie wiedział, że go masz'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum