Wysłany: 2009-11-28, 16:53 Witam, witam i o zdrówko pytam!
Od jakiegoś czasu szukam już dla siebie miejsca w Internecie i mam nadzieję, że Wasze forum będzie strzałem w dziesiątkę. Mam 19 lat, studiuję pedagogikę specjalną i prowadzę zajęcia z dziećmi w jednym z ośrodków (mam więc nadzieję, że moje doświadczenie i wiedza się tu przydadzą). Interesuję się tyflopedagogiką (edukacją i rehabilitacją osób niewidomych), psychologią, tematami pogranicza, ratownictwem przedmedycznym (należę do Grupy Ratownictwa i Łączności), męską modą. W wolnych chwilach lubię pisać opowiadania, czytać książki (moje ulubione to "Nie Kończąca Się Historia", saga "Redwall" i seria "Kroniki Drugiego Kręgu"), słuchać muzyki (Cisza Jak Ta, Patrick Wolf, La Roux itp.). W przyszłości chcę być instruktorej poruszania się w terenie i pisania brajlem dla osób niewidomych.
Miło mi Was poznać. Chętnie służę pociechą, radą, pomocą i sercem.
_________________ nie daj zapomnieć
chleba i wody
zapachu i smaku
nie daj zapomnieć
piękna i prawdy
leżących na progu
_________________ "Każdy nowy dzień zaczyna się głęboką nocą."
— Bob Dylan
Najbardziej niebezpieczne są emocje, ponieważ one obsesyjnie szukają jakiejkolwiek formy ekspresji, są niecierpliwe, nie mogą czekać, żeby stworzyć coś nowego, swoistego - wpadają więc z rozpędu w utarte formy.
— Olga Tokarczuk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum